Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: budíky
PříspěvekNapsal: 11.08.2006 19:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

168

Bydliště:

Rakovník

mam problém s budíkama zmizel mi počet km a místo toho tam mam samí čárky denní fungujou normálně a když to napojim na vaga tak mi to píše závadu na řídící jednotce převodovky může to stim mít neco společnýho jo a mam manual přev diky

_________________
T4 Multivan,G2 tdi,G IV Diagnostika,Klíče,Immo,Navigace,Tempomaty,Autoservis,Pneuservis,737506135


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11.08.2006 20:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1782

tak asi ano když to bere čidlo z převodovky ne?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11.08.2006 20:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

168

Bydliště:

Rakovník

Deivid píše:
tak asi ano když to bere čidlo z převodovky ne?


a nevíš kde ta jednotka je dik

_________________
T4 Multivan,G2 tdi,G IV Diagnostika,Klíče,Immo,Navigace,Tempomaty,Autoservis,Pneuservis,737506135


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11.08.2006 20:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1782

myslíš řj motoru?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11.08.2006 21:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

168

Bydliště:

Rakovník

Deivid píše:
myslíš řj motoru?


ne řídící jednotka převodovky

_________________
T4 Multivan,G2 tdi,G IV Diagnostika,Klíče,Immo,Navigace,Tempomaty,Autoservis,Pneuservis,737506135


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11.08.2006 21:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1782

na G4?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11.08.2006 21:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1526

Bydliště:

Brno

Deivid píše:
na G4?

Co jinýho, když je to sekce GIV. To je rozhovor jak u blbejch na dvorku. :roll:
2 Vlk: Zkoušel jsi odpojit na chvilku baterku?

_________________
A4 Avant 3.0 TDI Sline


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11.08.2006 21:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1782

sorry po 5 dvanáctkách se těžko uvažuje


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11.08.2006 22:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1526

Bydliště:

Brno

Deivid píše:
sorry po 5 dvanáctkách se těžko uvažuje

To se dalo čekat v pátek večer :D

_________________
A4 Avant 3.0 TDI Sline


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2006 02:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

31

Bydliště:

Martin, Slovensko

RJ prevodovky má len automat. Píšeš že máš manuál, takže ju nemáš. Čidlo tacho je na prevodovke, ale problém budeš mať asi v budíkoch. Tie musia ukazovať nabehané kilometre vždy keď majú napájanie. Nepotrebujú na to nič iné.

_________________
2x Golf IV (110kW TDI-PD 4motion, 81kW TDI 4spd automat)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12.08.2006 23:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

168

Bydliště:

Rakovník

Alex píše:
RJ prevodovky má len automat. Píšeš že máš manuál, takže ju nemáš. Čidlo tacho je na prevodovke, ale problém budeš mať asi v budíkoch. Tie musia ukazovať nabehané kilometre vždy keď majú napájanie. Nepotrebujú na to nič iné.


to si právě taky myslim ale proč vag píše chybu řdící jednotky převodovky když tam žádná neni a to jsem stim byl ještě u kamaráda v servisu ten ná nějakej jinej program na vw a píše mu to to samí

_________________
T4 Multivan,G2 tdi,G IV Diagnostika,Klíče,Immo,Navigace,Tempomaty,Autoservis,Pneuservis,737506135


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13.08.2006 01:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

31

Bydliště:

Martin, Slovensko

Určite to píše chybu RJ prevodovky? A nie je náhodou zlé kódovanie RJ motora? Tam sa tiež kóduje manuál alebo automat, možno ak je to nakódované na automat tak to hádže túto chybu. Zdá sa mi že manuál je 00002 a automat 00001. Ale pozriem to pre istotu.

EDIT: Áno je to tak. A 00003 je pre 4motion. Mal by si tam teda mať 00002. (Kódovanie RJ motora)

Napíš vlastne aký máš motor, ja som už automaticky uvažoval TDI. A tá chyba je v budíkoch? V RJ motora nie je nič? A napíš aj aké máš kódovanie budíkov a aj Gateway, ak ju máš. Mohlo by to byť aj tým. Ale kódovanie sa samo nezmenilo, ak to začalo blbnúť len tak z ničoho nič tak to nebude v kódovaní. :(

_________________
2x Golf IV (110kW TDI-PD 4motion, 81kW TDI 4spd automat)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16.08.2006 11:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

168

Bydliště:

Rakovník

Alex píše:
Určite to píše chybu RJ prevodovky? A nie je náhodou zlé kódovanie RJ motora? Tam sa tiež kóduje manuál alebo automat, možno ak je to nakódované na automat tak to hádže túto chybu. Zdá sa mi že manuál je 00002 a automat 00001. Ale pozriem to pre istotu.

EDIT: Áno je to tak. A 00003 je pre 4motion. Mal by si tam teda mať 00002. (Kódovanie RJ motora)

Napíš vlastne aký máš motor, ja som už automaticky uvažoval TDI. A tá chyba je v budíkoch? V RJ motora nie je nič? A napíš aj aké máš kódovanie budíkov a aj Gateway, ak ju máš. Mohlo by to byť aj tým. Ale kódovanie sa samo nezmenilo, ak to začalo blbnúť len tak z ničoho nič tak to nebude v kódovaní. :(


motor je tam 1.4 vr 99 ale model 2000

_________________
T4 Multivan,G2 tdi,G IV Diagnostika,Klíče,Immo,Navigace,Tempomaty,Autoservis,Pneuservis,737506135


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16.08.2006 16:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

473

Bydliště:

Sydney

VLK píše:
Alex píše:
Určite to píše chybu RJ prevodovky? A nie je náhodou zlé kódovanie RJ motora? Tam sa tiež kóduje manuál alebo automat, možno ak je to nakódované na automat tak to hádže túto chybu. Zdá sa mi že manuál je 00002 a automat 00001. Ale pozriem to pre istotu.

EDIT: Áno je to tak. A 00003 je pre 4motion. Mal by si tam teda mať 00002. (Kódovanie RJ motora)

Napíš vlastne aký máš motor, ja som už automaticky uvažoval TDI. A tá chyba je v budíkoch? V RJ motora nie je nič? A napíš aj aké máš kódovanie budíkov a aj Gateway, ak ju máš. Mohlo by to byť aj tým. Ale kódovanie sa samo nezmenilo, ak to začalo blbnúť len tak z ničoho nič tak to nebude v kódovaní. :(


motor je tam 1.4 vr 99 ale model 2000


Jestli máš VAGa, tak se pripoj na RJ budíku a dej si v pravo dole Akční členy. Projed testem až se dostanes na segmenty displaye a uvidíš, jestli třeba neposkočil a neni blbej kontakt. Když se rozsvítej všechny segmenty displaye tak bude chyba jinde. Jinak celkový KM jdou z EPPROM z RJ budíků, pochybuju že bude chyba na RJ motoru nebo převodovky.
Možná byl nejakej zkrátek v budíkach a EPPROM za světelných a kouřových efektů šla napřed :lol: nemontoval jsi se ftom ? :wink: co?

_________________
http://www.staroch.com


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16.08.2006 17:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

168

Bydliště:

Rakovník

ty segmenty mi projížděl známej v servisu a nezjistil nic párkrát se mi stalo ze když jsem rozsvítil svetla tak mi budíky spadly na nulu rozsvítily se všechny kontrolky hned zhasly a fungovalo to dál

_________________
T4 Multivan,G2 tdi,G IV Diagnostika,Klíče,Immo,Navigace,Tempomaty,Autoservis,Pneuservis,737506135


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Originál a repas turbo Volkswagen
Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group