Ahoj. Všechno jsem rozchodil, ale neukazuje mi to el. schemata 2004 níže. Při pokusu o zobrazení program vyhodí hlášku s chybou. Schémata prohlížím v němčině. Mám SHA 99 a nemůžu ty schémata najít. Prosím o radu nebo jen nasměrování správným směrem. Díky. Pepa
_________________ VW SHARAN I 1.8 20V Turbo rv 1999
ElsaWin je Service & Repair Workshop software dielni ktory využivaju Volkswagen, Audi, Seat a Skoda hlavný obchodníci a továrný technici sveta. ELSAWIN v3.61 (2008) pracuje pod WINDOWS NT (SP6A), WINDOWS 2000 SP2, WindowsXP . Program je úplne instalovaný na harddisku (plné instalacia VW/AUDI/SEAT/SKODA . Program ELSA 3.61 obsahuje detailný popis technologií opravy, elektrické schémy, karoserie, zoznam náhradných součiastiek. Sú tam tiež úplné informacie o oprave základným sposobom na nových automobiloch 1986-2009 a jeho elektrické schémy 1992-2009.
na toto pomuze, kdyz na ikonce ELSY na plose, das vlastnosti, zalozka kompatibilita a spustit v modu XP SP2 ci to tam budes mit a pak to bezi !
golf33 píše:
Ahoj, jsem tu nový a potřeboval bych pomoc, pokud někdo bude vědět. Mám stáhlou tu Elsu z linku na začátku, instalace na PC s Win XP úplně v pohodě. Problém nastal na noťasu. Tam jsou bohužel Visty Home Premium, nemůžu je změnit, protože v XP nejsou ovladače na ten noťas. Instalace Elsy proběhne OK, ovšem po otevření mi to píše hlášky :
Operace byla dokončena úspěšně. Failed to load ´InfoPASS´
Failed to load ´InfoSNK´
Failed to load ´InfoHS2´
Failed to load ´InfoWT´
Failed to load ´InfoSLP´
Failed to load ´InfoWWW´
Failed to load ´InfoAU´
Failed to load ´InfoRL´
Failed to load ´InfoKi2´
Failed to load ´InfoIGG´
Failed to load ´InfoSAZ´
potom naběhne úvodní obrazovka s ikonama , ale po najetí na ikony to zase píše ty chyby. Zkoušel jsem i vytvořit nového uživatele s češtinou, jak je popsávo výše, ale problém přetrvává. Nebude náhodou někdo vědět, co stím? Moc díky
Super, už to jede, strávil jsem na tom víkend a nakonec to byla taková blbinka
Ahoj všichni, mám takový problém. Nainstaloval jsem si ELSU od Golf5+, ale když si dám cokoliv zobrazit (schéma, dílenskou příručku...), tak mi to nenačte obrázky a hlásí chybu. Mám Windows XP. Nevíte někdo, čím to může být?
zdravim...mám problém s funkčností winelsy 3,7..uplně stejný jak je zmíněno na 3 stránce..po úspěšný instalaci +poslední aktualizaci dat pro škodovky mi to nic nezobrazuje, jako by to nenašlo žádný data..
som s toho debil zapol som Elsa WIn nainstaloval som donej iba VW data.Pustim Elsa win a po zadani hesla vyhladam auto a nic nemam tam ani tie ikony na vyber.proste nic co mam s tym robit uz som v koncoch.dik
_________________ _________________ VW Polo 1,4 16V Comfortline 2003 kod motora BBY č.prevod. GET
Diagnostika USB KKL VAG 409.1 interface + USB OBD II K+CAN VCDS 908EN
ak som dobre pochopil tak mas prazdnu plochu a nikde nic. to iste sa mi stalo teiz prvy krat dost davno. na zaciatku po zadani hesla ti vyskoci okno s podmienkami alebo co to je a ked odkliknes krizikom tak toto sa ti stane ale ked to prelistujes celkom dole tam je OK a potom to ide
ak som dobre pochopil tak mas prazdnu plochu a nikde nic. to iste sa mi stalo teiz prvy krat dost davno. na zaciatku po zadani hesla ti vyskoci okno s podmienkami alebo co to je a ked odkliknes krizikom tak toto sa ti stane ale ked to prelistujes celkom dole tam je OK a potom to ide
presne si to uhadol.Uz to fici dakujem ti.Len skoda ze to nemam po Slovensky alebo cesky
_________________ _________________ VW Polo 1,4 16V Comfortline 2003 kod motora BBY č.prevod. GET
Diagnostika USB KKL VAG 409.1 interface + USB OBD II K+CAN VCDS 908EN
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru