SEAT a Shakira jako zářivé hvězdy ženevského autosalonu

Co se děje kolem VW.

Moderátoři: LukaSHek, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
T4
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1467
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Decin
Kontaktovat uživatele:

SEAT a Shakira jako zářivé hvězdy ženevského autosalonu

Příspěvek od T4 »

Na letošním ženevském autosalonu na stánku značky SEAT zazářila kolumbijská zpěvačka Shakira, jejíž evropské turné španělská automobilka sponzoruje.

Během vystoupení, které se stalo jedním z vrcholů této světové automobilové přehlídky, provedl Shakiru prezident společnosti SEAT James Muir expozicí španělské značky, kde jí ukázal největší novinky v podobě konceptu IBE a nového kombi SEAT Ibiza ST.

James Muir a Shakira, oba s logem "Good Stuff", symbolem spolupráce značky SEAT s kolumbijskou zpěvačkou, seznámili publikum podrobně s detaily celého projektu, který zahrnuje například sponzorství zpěvaččina evropského turné, brzké uvedení reklamního spotu ve virtuální animaci a všestrannou komunikační kampaň.

James Muir oznámil, že SEAT bude podporovat charitativní činnost prováděnou nadací Pies Descalzos (Bosé nohy), kterou Shakira založila, když jí bylo pouhých 18 let, s cílem zpřístupnit vzdělání všem lidem po celém světě.

Akce byla zakončena živým vystoupením Shakiry a její hudební skupiny na stánku značky SEAT, během něhož zazpívala jednu píseň ze svého nejnovějšího alba She Wolf.

zdroj: IVG
Přílohy
011.jpg
012.jpg
013.jpg
014.jpg
Obrázek

Seati vetrelec .o)
Řidič
Řidič
Příspěvky: 128
Registrován: 02.04.2010 13:49

Re: SEAT a Shakira jako zářivé hvězdy ženevského autosalonu

Příspěvek od Seati vetrelec .o) »

ani bych ji skoro nepoznal,ale moc hezka baba,a Seat taky gooood
V5 2.3 110kw

Odpovědět

Zpět na „Novinky & Tiskové zprávy“