Pada brzdovy pedal

Podvozky, kola, nápravy, brzdy, pneu...

Moderátoři: standokan, rapid.direct

llukass
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 343
Registrován: 09.08.2009 07:30

Re: Pada brzdovy pedal

Příspěvek od llukass »

Řekl bych, že je to normální, pokud stojíš na volnoběh a sešlápneš brzdu tak jde pomalu dolů, vyzkoušeno u Passatu 1.9 tdi,octavie I 1.9 tdi, Octavie II 1.6 :wink:

Uživatelský avatar
negr
Řidič
Řidič
Příspěvky: 50
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha

Re: Pada brzdovy pedal

Příspěvek od negr »

Mam podobny problem, ale s tim ze jsem menil posilovac i valec. Na volnobeh seslapnu pedal az na podlahu, ale rychle, ne ze se v polovine zastavy a pak jde pomalu dolu. Celkem me to desi.
Netusi nekdo cim by to mohlo byt?

Uživatelský avatar
pajin
Závodník
Závodník
Příspěvky: 514
Registrován: 01.06.2008 19:39
Bydliště: Moravwa(Brno)
Kontaktovat uživatele:

Re: Pada brzdovy pedal

Příspěvek od pajin »

Caute nechtel jsem zakladat nove tema tak to napisu sem jestli muzu.Taky mam docela problem s padanim padalu ale takovy trosku jiny.V nedeli vecer v Brne snezilo a ja vyjizdel z vedlejsi na hlavni.Vedlejsi byla samozrejme pod snehem a byla namrzla a docela z kopce.Slapl jsem na brzdu ponevadz na hlavni se ritilo auto a zafungovalo abs.Kopalo me to do pedalu a cca po 5 vterinach se pedal propadl az na zem a okamtite ztvrdl a zacal kopat dal.Tak tak jsem to ubrzdil a to sem jel nanejvis 20 km/h.Dnes jsem byl na testu brzd ve zkusebne pak se to odvzdusnovalo a delala diagnostika abs.Vse v poradku.Tak mi vratily auto bez nalezeni jakekoliv zavady a pry je vse v poradku.Bylo do te doby kdyz ty brzdy zkousely na holem asfaltu s max.malym mnozstvim sterku ale kdyz sem najel na led tak to udelalo to stejne.Zase se pedal propadl.Tak jsem tam jel znovu a ukazoval tomu technikovi co a jak a auti si tam nechali pres noc.A ted otazka jak funguje ABS je tohle normalni ze to udela jen na kluzkem povrchu? nebo ne.A jeste podotknu nohu na brzde jsem mel tak 15 vterin porad polozenou.Tak nevim co tam mohlo odejit.Dekuji za jakoukoli radu

Uživatelský avatar
majkl1
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 10099
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Ždírec nad Doubravou (VWysoČína)

Re: Pada brzdovy pedal

Příspěvek od majkl1 »

Zřejmě problém přímo v kostce ABS. :roll:
Passat B5,5 4motouz (AVF)
Yamaha Virago XV 535
Audi A4 B6 Avant quattro (AVF)
Touareg I facelift 3.0 TDI (CASA)

Odpovědět

Zpět na „Podvozek a kola“