Vibrace do volantu a klepání při ubrání plynu

Podvozky, kola, nápravy, brzdy, pneu...

Moderátoři: standokan, rapid.direct

Odpovědět
rabbitkiller
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: 06.06.2010 17:17

Vibrace do volantu a klepání při ubrání plynu

Příspěvek od rabbitkiller »

Zdravim,

mam problem. Nemám sice VW ale mam Audi A4 B5 2.5TDI. Snad mi pomůže nekdo od Vás když ne na audiklubu. Když jedu tak mi to zajízdy pokud dam nohu z plynu zacne klepat volant z leva do prava jako kdyby mi tam melo neco upadnout. Mel jsem ho v oprave nezjistili co to je akorat mi vymenili ramena dve, silentbloky u motoru a na chvili to prestalo asi tak po mesici sem jel do prahy a 30 km pred prahou mi to zacalo delat znova ale ted fakt festove tak sem zastavil a pak jel znovu a prestalo to... pak se to ozyvalo po nekolika km tak sem nejak dojel a jel sem zpatky a 60km nic a pak znovu a znovu to zacalo tak sem stacel volant doleva a doprava a zacalo to bouchat (klepat) tak to na chvili ustalo a pak se to zase vratilo. servisak si uz taky nevi rady, koukal na polosy, cepy, klouby a nic....vyvazil jsem kola - nic, udelal geometrii - hazeni volantu prestalo ale furt tam bylo u pravyho kola slyset takovej zvuk jako kdyby tam neco litalo ale nebylo to tolik... tak sem to nechal jeste jednou zkontrolovat a vcera vecer mi to privez domu a 300m u baraku to servisakovi zacalo delat znovu... volanta zacal zase hazet zleva doprava, vibrace, bouchani .... uz si fakt nevime rady.... prosim poradte budu rad za jakykoliv rady

živočich
VWagenista
VWagenista
Příspěvky: 1387
Registrován: 07.07.2009 22:33
Bydliště: Žďár nad Sázavou a kósek k tomu

Re: Vibrace do volantu a klepání při ubrání plynu

Příspěvek od živočich »

vypsal jsi toho hodně.Pokud jsi měl špatný ramena a než ti ty dvě vyměnil,tak ti mohli načnout i další. Zkus zajed na STK na desky ať ti tam zkontrolují celý předek.Včetně řízení a ramen.Jinak to můžou dělat ramena,kulový a axiální čep,servo řízení nebo tlumíč řízení pokud ho tam máš.
Zdraví a sílu najdeš ve VW

rabbitkiller
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: 06.06.2010 17:17

Re: Vibrace do volantu a klepání při ubrání plynu

Příspěvek od rabbitkiller »

dik za rady :) ... ted mi psal servisak ze to nasel byl to kloub prej se zasekaval ... uvidim zitra az mi to priveze snad to je ono :)

Odpovědět

Zpět na „Podvozek a kola“