tuningová světla s LED páskem

Všechny modely.

Moderátoři: standokan, Martin. D, smyk, Mára_VR6

Odpovědět
zipacek
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 21
Registrován: 29.07.2010 20:46
Bydliště: Tuhaň - Kly

tuningová světla s LED páskem

Příspěvek od zipacek »

zdravíčko, máme trochu větší problém... Máme vw passat kombi r.v. 2007 a nechali jsem si tam dát nová světla s LED páskem, problém je v tom, že pravý led pásek zhasne, když běží motor, dneska se v tom opět montoval elektrikář a nechali jsme běžet motor, všechno, obě LED pásky svítily, ujeli jsme kilometr a LED zhasly obě! do teď zhasínal jen ten pravý, ale když necháme běžet motor, tak světla svítí, když jsem zjistili, že zhasly obě LED během jízdy, zhasli jsme světla a znovu zapnuli, pravý LED opět nesvítí...Nestalo se někomu něco podobného a nevíte, co by se s tím mohlo udělat? Děkujeme za rady.

Uživatelský avatar
Vvvenoushek
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 494
Registrován: 03.03.2008 19:11
Bydliště: České Budějovice

Re: tuningová světla s LED páskem

Příspěvek od Vvvenoushek »

zipacek píše:zdravíčko, máme trochu větší problém... Máme vw passat kombi r.v. 2007 a nechali jsem si tam dát nová světla s LED páskem, problém je v tom, že pravý led pásek zhasne, když běží motor, dneska se v tom opět montoval elektrikář a nechali jsme běžet motor, všechno, obě LED pásky svítily, ujeli jsme kilometr a LED zhasly obě! do teď zhasínal jen ten pravý, ale když necháme běžet motor, tak světla svítí, když jsem zjistili, že zhasly obě LED během jízdy, zhasli jsme světla a znovu zapnuli, pravý LED opět nesvítí...Nestalo se někomu něco podobného a nevíte, co by se s tím mohlo udělat? Děkujeme za rady.

napis typ svetel (napr. devil eyes , popr. vyrobce - foto ), popripade naskenuj schema zapojeni.popripade wataz jestli se nema neco nastvait na diagnoszice kvuli jinemu odberu svetel.myslim ze zasveceni snad odpoví :mrgreen:

zipacek
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 21
Registrován: 29.07.2010 20:46
Bydliště: Tuhaň - Kly

Re: tuningová světla s LED páskem

Příspěvek od zipacek »

no...kdybychom měli schéma, tak snad v servisu vědíé ne? už se to vyřešilo...LED nesnesou tolik Voltů, kolik tam baterie pouští, takže k tomu připojíme stabilizátor, který k nim pustí maximálně 12V

Odpovědět

Zpět na „Servis & Pomoc & Tuning“