Praskání/Lupnutí od spolujezdce-K NEVYDRZENI

Sedačky, volanty, palubní desky, elektro...

Moderátoři: VWMysak, vtuni, HANZ500, MartinZ22

Odpovědět
stefekl
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 19
Registrován: 03.01.2011 11:30

Praskání/Lupnutí od spolujezdce-K NEVYDRZENI

Příspěvek od stefekl »

Ahoj klubáci,
mám na svym golfiku takovej problém. V okamžiku kdy třeba jedu a pak najednou uberu plyn, nebo kdyz prejedu nejakou nerovnost, zkrátka kdyz se auto trochu pokrouti, tak se nekde od spolujezdce ozývá takové lupnutí/prasknutí. Je to dost otravny, kdyz to tak udela treba 5x za minutu..Tapecirunky na dverich jsem mel vsechny sdelany, nic pod nima povoleny neni, nechybi zadnej sroubek nebo uchyt...Mel sem vyvaklany takovy to U-cko z kulatiny(jak se do nej zachytava zamek prednich dveri, snad chapete o co jde) v te podlozce, ktera je prisroubovana do sloupku mezi prednima a zadnima dverima, tak sem to Ucko cely odsrouboval a z druhe strany jsem to trochu prskl COckem k te destice aby se to uz nevyklalo a namontoval zpet...Zkousel jsem kyvat s dverma(prednima i zadnima) nahoru a dolu, jestli nemam nejakou vuli v pantu, ale to je taky v poradku...Bohuzel nedokazu presne urcit misto odkud se tu lupnuti ozývá, jednou se mi zda ze to jde nekde z prednich dveri, jednou ze to jde zas nekde od toho prostredniho sloupku....Jo veskery panty(u prednich i zadnich dveri) atd, co jsou prisroubovany ke kastli, jsem zkousel pretahnout, jestli neni neco povolenyho, ale vsechno bylo utazeny fest, tak sem to nijak nelamal prez koleno abych si nepokurvil lak. Auto ma el. sibr. Nenapada Vas neco, kde hledat? Zkuste prosim popremýšlet...

Uživatelský avatar
martony
Řidič
Řidič
Příspěvky: 83
Registrován: 09.11.2009 18:57
Bydliště: Jilemnice

Re: Praskání/Lupnutí od spolujezdce-K NEVYDRZENI

Příspěvek od martony »

Něco podobného jsem řešil i já ale na straně řidiče.Nakonec jsem přišel na to že mám vymačkaný vrchní pant a dveře začaly klesat dolů a to tak že se už začaly lehce opírat o A sloupek.Všiml jsem si toho podle lehce odrěné barvy na sloupku a na rámu dveří.

stefekl
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 19
Registrován: 03.01.2011 11:30

Re: Praskání/Lupnutí od spolujezdce-K NEVYDRZENI

Příspěvek od stefekl »

ja zkusim vymenit spodni panty a uvidim..barvu nikde odrenou nemam, jen na strane spolujezdce mam na jednom miste(horni roh dveri prodrenou tu semisovou pirelku, ktera zacina u celniho skla a tahne se rovnobezne se strechou az dozadu k zadnim dverim..Jen nevim jak to mam udelat s barvou tech pantu...Mam barvu LB5N, jenze v takove barve asi ty panty nesezenu...takze nechat si namichat barvu do spreje a striknout rucne?

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“