servo?

Sedačky, volanty, palubní desky, elektro...

Moderátoři: standokan, rapid.direct

Odpovědět
signalCZ
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 227
Registrován: 07.10.2009 13:21

servo?

Příspěvek od signalCZ »

ahoj, když nastartuju tak jde řízení lehce a v pohodě, ale pokud se motor zahřeje, jde ztuha, jakoby "zpívá" a když zatáčím na místě tak to i začne vrčet, vrzat, ajkoby řemen, nemá někdo zkušenosti?

Uživatelský avatar
wrot
Pilot
Pilot
Příspěvky: 716
Registrován: 17.11.2009 17:00
Bydliště: Zličín blízké okolí

Re: servo?

Příspěvek od wrot »

signalCZ píše:ahoj, když nastartuju tak jde řízení lehce a v pohodě, ale pokud se motor zahřeje, jde ztuha, jakoby "zpívá" a když zatáčím na místě tak to i začne vrčet, vrzat, ajkoby řemen, nemá někdo zkušenosti?
Ahoj to mužou dělat čtyři věci ,ta levněší varianta je vytahanej klíňák,pak bych asi zkusil vyměnit olej (koukni jak vypadá zda není už hodně jetej .další možnost je servo a pak je varianta že je že blbě propouštěj kroužky v posilovači.

ja měl variantu špatné servo a také špatné řízení :( prolil jsem to letos asi pěti litry nového oleje a čim dál horší pak servo a rovnou i řízení protože jsem před tím zkoušel dvě serva a nic se neměnilo.

jo a příznaky začátek
po nastartování cca kilometr mi šlo srvo na jednu stranu dobře a na druhou hodně ztěžka pak ok,no a po zhoršení auto bylo jako posilovna kam se na to hrabe Š105 :laugh:

zkus olej a klíňák pak uvidíš a to není po zahřátí motoru ale určitě se zahřeje olej v servu

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“