Otevírání dveří

Sedačky, volanty, palubní desky, elektro...

Moderátoři: standokan, rapid.direct

Odpovědět
rackpart
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: 05.11.2012 20:26

Otevírání dveří

Příspěvek od rackpart »

Zdravím všechny a prosím o radu. Včera jsem koupil Passata 1.9TDI 81kW s tím, že trochu zlobí elektrika. Po odzkoušení co vlastně funguje a nefunguje jsem přišel na následující: Nesvítí světla v interiéru (žárovky jsou OK), nejde otevírat víčko na nádrž, nefunguje stahování oken a zlobí centrál. Respektive nejdou odemknout dveře u spolujezdce a naopak nejdou zamknout dveře za řidičem zámek se zamkne a hned zase odemkne. Aby toho nebylo málo tak před chvílí mi přestali fungovat i dveře u řidiče. Auto jsem zamkl a když jsem ho chtěl opět odemknout, vyskočil čudlík, ale dveře nejdou otevřít ani zvenku ani zevnitř. Když zkouším otevřít dveře zevnitř, tak se mi to jeví, jako by páčka prokluzovala. Můžete mi prosím poradit kde je ve všem zakopaný pes a jak otevřu zavřené dveře u řidiče, abych alespoň rozebral tapec? Pašíka mám poprvé, takže budu rád za každou radu. Díky

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14724
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: Otevírání dveří

Příspěvek od tornado1 »

bude vlhko u komfortky nebo vadná komfortka nebo obojí.. komfortka je pod kobercem pod nohama řidiče... vše je tu popsáno, hledej!
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

Uživatelský avatar
proche77
VWagenista
VWagenista
Příspěvky: 1402
Registrován: 16.12.2008 18:13
Bydliště: pozořice JICH MoraVWy

Re: Otevírání dveří

Příspěvek od proche77 »

tak tak,oddělat sedadlo řidiče,nezapomenout na odpojeni airbagu, :!: nezapinat kliček,nebo vyletiš :wink: pak plasty okolo sedadla a koberce,najdeš bud plno vody,nebo rozlamany draty,ty očistiš,a napajiš k sobě barvama,pořadně zaizoluješ a samo,že odzkoušiš,hlavně,musi byt to sedadlo napojene na airbag,zpatky než to budeš zkoušet. nic v tom neni,nebo řekni elektrikařovi :wink:

rackpart
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 9
Registrován: 05.11.2012 20:26

Re: Otevírání dveří

Příspěvek od rackpart »

Dík za rady, opraveno. Komfortka byla v poho, suchá a krásně čistá. Ale kablíky byly KO snad všechny, které byly napojované, kaže jsem je přeletoval a vše se rozběhlo. Dík za cené rady.

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“