Zase parkovaci asistent v p....

2002 - 20..

Moderátor: Mára_VR6

Pravidla fóra
Moji milí příznivci všech Touaregů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případně použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Touaregů vkládejte do podsekce Můj Touareg a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mì obracejte v SZ.
Mára_VR6
Odpovědět
Uživatelský avatar
jlauri
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 41
Registrován: 09.12.2009 21:23

Zase parkovaci asistent v p....

Příspěvek od jlauri »

Zdravim všechny a prosim o rady. už delsi dobu nefungujou parkovací čidla tak jsem to rozebral prozkoušel kabely co bylo špatně opravil ale furt nic, počítač vyjel ( 060D napajení snímačů odstupu Pokles pod minilamní hodnotu) a ze napájení senzorů je 0. čidla by měly být ok ale jak jsem tu hledal tak nekdo psal že když je vše ok tak čidla pulzují nebo vibruji nabo tak něco ale mě ani jedno nic. jinak jen sviti krajní červené svetýlka a kamera se taky zepne jen kdyz se ji chce. tak už s tim nškdo takovou zkušenost měl?

LuboR5
Pilot
Pilot
Příspěvky: 790
Registrován: 15.01.2009 09:28
Bydliště: okr. Karviná

Re: Zase parkovaci asistent v p....

Příspěvek od LuboR5 »

mě ted taky nefunguje ale čidla mám nakoupená do zásoby :D , takže jen zajet na čtečku a ona mi ukáže které je potřeba vyměnit, jinak mi to vychází každou zimu jeden kus všechny špatné jsou zepředu, sůl to rozežírá ten silikon čím to je zalité , jak se do toho dostane voda tak je po něm, když je sucho tak občas zase fungují ale hned po myčce a pak následně v zimě jde do kytek, už to tak poznám že se bude měnit. jinak spíš tak slabě brní když k tomu dáš velice z lehka prst tak to ucítíš, ale pokud ti nefunguje jeden kus nefunguje ti nic .

Odpovědět

Zpět na „Touareg“