PŮJČOVNA 2: potřebuji půjčit díl na vyzkoušení .

1995 - 20..
Odpovědět
Uživatelský avatar
michall
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 5725
Registrován: 25.09.2007 15:24
Bydliště: Praha

PŮJČOVNA 2: potřebuji půjčit díl na vyzkoušení .

Příspěvek od michall »

Vlákno na téma půjčení dílu auta (váha vzduchu, Climatronic, senzor, ...) za účelem vyzkoušení na druhém voze. Pokusím se stanovit snad jednoduchá pravidla, která jsou velmi podobná těm z půjčovny příslušenství
Shemik píše: píše:
:arrow: 1) Prosím v tomto tématu o ničem zytečně nedebatujte, stručně a jasně napište co a od kdy do kdy potřebujete půjčit, nebo stručně a jasně odpovězte, např. "mám, půjčím, domluvíme se formou SZ" nebo, mailu příp. dalšími možnými způsoby, kterých máme jak zde ve fóru, tak obecně na internetu mnoho, jako např ICQ, Skype, MSN atd. abyste dali najevo, že dotyčný už nabídku dostal. Domluvu detailů zápůjčky si už domlouvejte mimo fórum uvedenými způsoby.

:arrow: 2) Vkládejte sem pouze inzeráty na zapůjčení věcí týkající se Vašich vozů :!:, nikoli peněz, manželek apod., ostatní bude smazáno :!:.

:arrow: 3) Pokud byla Vaše inzerce vyřešena, dopište pomocí tlačítka UPRAVIT (v inzerátu vpravo dole) do inzerátu slovo EDIT: VYŘEŠENO.
, a která doplním

:arrow: vlákno slouží k umístění požadavku půjčky výhradně na díl nebo součást auta, nikoli pro půjčení sedaček, nosičů, rakví, přívěsů apod., k tomu slouží téma viewtopic.php?f=50&t=46602&hilit=p%C5%AFj%C4%8Dovna

:arrow: půjčení je zcela dobrovolné a podmínky půjčky si stanoví obě protistrany

:arrow: ne všechny díly ovšem pasují mezi jednotlivými vozy, odpovědnost za správnost řeší protistrany, nikoli toto vlákno.

:arrow: v tomto vlákně neřešte, proč to či ono nefunguje, příp. dotazy na funkčnost směrujte do příslušného vlákna

:arrow: požadavek bez reakce bude po měsíci smazán, lze samozřejmě založit znovu



Tak snad je to dobrý a užitečný nápad :D
Dodržujte prosím Pravidla sekce, odpovědi hledejte nejdříve v Sherlockovi, díly shánějte/nabízejte v bazaru. Může se hodit ETKA online nebo ELSA online (odkaz je na .ru!)

Uživatelský avatar
avus
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 265
Registrován: 12.05.2009 23:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

PŮJČOVNA 2: potřebuji půjčit díl na vyzkoušení .

Příspěvek od avus »

Ahoj kolegové, měl bych velkou prosbu . Zbláznila se mi v autě topná soustava s klimatizací. Když nastavím nejnižší teplotu na climatronicu , tak stále naplno topí. Při startu auta panel několikrát zabliká (ale to děla i předtím) . VAG říká neznáma chyba - řídící jednotka. Našel by se mezi vámi někdo z Prahy nebo blízkého okolí, kdo by byl ochotný na chvilku půjčit svůj panel climatronicu? Pouze na vyzkoušení jestli je závada pouze v něm. Panel by měl být ve verzi s dvojitým ovládáním teploty a větráku (předek/zadek). V autě se v těchto vedrech nedá vůbec jet. Musím climatronic úplně vypnout a i tak je v autě na padnutí. Kdyby se mezi vámi někdo našel, kdo by mi mohl zapůjčením na místě pomoci, bylo by to fajn. Nechci vyhazovat peníze za panel na vrakovišti, když to tím pak nemusí vůbec být. Díky předem za pomoc a Shardům zdar !

Uživatelský avatar
avus
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 265
Registrován: 12.05.2009 23:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

PŮJČOVNA 2: potřebuji půjčit díl na vyzkoušení .

Příspěvek od avus »

Doplňuji, že se jedná o Sharan 7M8 1,9TDI 81kw(motorizace však není vůbec důležitá). r.v. 1999, model 2000. Důležité je aby měl panel dvojité ovládání teploty a větráku. Pro předek a zadek. Jedná se o verzi panelu který je zakulacený. V autě není navigace. Díky. Díky i za nabídku zapůjčení z dvojkového Sharana ale tenhle panel mi tam pravděpodobně nepůjde.

Odpovědět

Zpět na „SAG - Sharan Alhambra Galaxy“