motor škube za jízdy 1,8 20V 92KW

benzínové motory...

Moderátoři: standokan, rapid.direct

Odpovědět
smrtka
Řidič
Řidič
Příspěvky: 65
Registrován: 06.08.2009 20:02
Bydliště: Kostelec Nad Vltavou
Kontaktovat uživatele:

motor škube za jízdy 1,8 20V 92KW

Příspěvek od smrtka »

Ahoj klubáci. Začal mě motor z ničeho nic škubat. Abčas zaškube na volnoběh když je studenej, ale dělá to převážne za jízdy při výc zmáčklém plynu. Nejvíce to dělá při rozjezdu, jízdy na rychlostních stupňú 1-3. Vypadá to když vynechává jako jeden válec. Ale někdy nezaškube. Bylo auto v servisu na diagnostice a zjistili že krapet blbne váha vzduchu, tak jí odpojily a dělalo to znova stejně. Jinak diagnostika nic neukázala. Prej skusí dát nové svíčky a skontrolují cívku, prej když to nezabere tak půjdou po kabelech a čidlech. Říkali mě že to je nějaké divné a bez poruchy co zjišťovali na diagnostice a co přeměřovali. Vzduchovej filtr a olej s filtrem jsem daval nedávno novej. Také jsem jim říkal jestli to nebude dělat benzínovej filtr a říkali že to je blbost aby to dělal. Jsem už bezradnej, aby se ještě nezníčil motor. S autem jezdím každej den do práce. Ale na něm už není asi co zníčit.....! :mrgreen:

Děkuji všem za vaše napady!!!!

civn
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 215
Registrován: 15.11.2007 17:16

Re: motor škube za jízdy 1,8 20V 92KW

Příspěvek od civn »

smrtka píše:Ahoj klubáci. Začal mě motor z ničeho nic škubat. Abčas zaškube na volnoběh když je studenej, ale dělá to převážne za jízdy při výc zmáčklém plynu. Nejvíce to dělá při rozjezdu, jízdy na rychlostních stupňú 1-3. Vypadá to když vynechává jako jeden válec. Ale někdy nezaškube. Bylo auto v servisu na diagnostice a zjistili že krapet blbne váha vzduchu, tak jí odpojily a dělalo to znova stejně. Jinak diagnostika nic neukázala. Prej skusí dát nové svíčky a skontrolují cívku, prej když to nezabere tak půjdou po kabelech a čidlech. Říkali mě že to je nějaké divné a bez poruchy co zjišťovali na diagnostice a co přeměřovali. Vzduchovej filtr a olej s filtrem jsem daval nedávno novej. Také jsem jim říkal jestli to nebude dělat benzínovej filtr a říkali že to je blbost aby to dělal. Jsem už bezradnej, aby se ještě nezníčil motor. S autem jezdím každej den do práce. Ale na něm už není asi co zníčit.....! :mrgreen:

Děkuji všem za vaše napady!!!!
Co kouknout na svíčky, nebo na zapalovací kabely???

smrtka
Řidič
Řidič
Příspěvky: 65
Registrován: 06.08.2009 20:02
Bydliště: Kostelec Nad Vltavou
Kontaktovat uživatele:

Re: motor škube za jízdy 1,8 20V 92KW

Příspěvek od smrtka »

Měnil jsem nové zapalovací kabely a nic. Svíčky jsou také dobré i kompletně motor. Tak mě řekl kamarád že je zapalovací cívka určitě K.O teď na rychlo sháním novou, ale nejlépe použitou kvůli ceně! STK mám 26.7 tenhle pátek a nějak se nedaří dát auto do kupy. Děkuji všem za nějaké dobré nabýtky ohledně použité zapalovací cívky, která hodně spěchá

Uživatelský avatar
xerxes
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 10165
Registrován: 24.02.2006 21:02

Re: motor škube za jízdy 1,8 20V 92KW

Příspěvek od xerxes »

kolegovi to dělala vaha ikdyž ji odpojit tak to bylo stejne koupil jinou a zatim mu to drži

Odpovědět

Zpět na „Motory - benzin“