Škubání (poskakování ) v zácpě na 1ničku, passat B5 Lamela KO?

TDi, TDi PD

Moderátoři: standokan, rapid.direct

Uživatelský avatar
PlusOne
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 10258
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Haná :-D

Re: Škubání (poskakování ) v zácpě na 1ničku, passat B5 Lamela KO?

Příspěvek od PlusOne »

Taky se mi při rozjedu třese, hlavně při couvání. Problém je, že to nedělá pokaždý, jen když je venku fakt teplo. Ráno většinou v klidu, to zvládám plynulé rozjezdy i s minimem otáček. Za jízdy neškube, jede a táhne jak má, všechno OK. Spojka byla dělaná komplet vloni včetně dvouhmoty - neříkám, že to nemůže být tím, jen že jsem to vyměnil, a nic.
Na životě miluju tu pestrost - každej den mě nasere někdo jinej...

llukass
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 343
Registrován: 09.08.2009 07:30

Re: Škubání (poskakování ) v zácpě na 1ničku, passat B5 Lamela KO?

Příspěvek od llukass »

:taunt:
Rostakub píše:Zdravím,
auto je úplně v klidu, nijak nevibruje, rozjezdy jsou krásně plynulé, ale jakmile se např.na dálnici dostanu do zácpy, tak při cca 5 tém rozjezdu se auto strašně rozklepe no děs.Zkoušel jsem pomaličku pouštět spojku ale marná snaha brutál škubání.Jen když jsem tomu při rozjezdu naložil, auto neškublo. Je to tím že je v háji obložení spojkové lamely? Za normální jízdy je auto OK, netřese, neklepe, vůbec nic, krásně potichu vrní. Jen popojíždění v koloně je za trest, to poskakování je peklo
Ahoj, mám stejný problém jak píše kolega, zatím mě to udělalo jen 3x po zahřátí. Jakmile vychladne nic není znát. Potřebuju jet za týden do chorvatska 800km tam a zpět po dálnici, myslíte, že to vydrží? Auto má najeto cca 198000km.

Rostakub
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 325
Registrován: 25.09.2007 20:19
Bydliště: Plzeň

Re: Škubání (poskakování ) v zácpě na 1ničku, passat B5 Lamela KO?

Příspěvek od Rostakub »

Ahoj,
já s autem najezdil ještě víc jak 60tisíc než jsem měl čas to nechat udělat :oops: . Loni také do Chorvatska a zpět, najeto tam 1150km a zpátky víc, ještě jsme cestovali. Po zahřátí to skákalo jinak v poho. Jinak jsem měnil vše spojkovou sadu komplet + setrvák. Po výměně auto o něčem jiném :D Až mě dost sra.o že jsem to nenechal udělat už dřív.
Takže asi tak.

Odpovědět

Zpět na „Motory - diesel“