Rádio delta 6

Sedačky, volanty, palubní desky, elektro...

Moderátoři: VWMysak, vtuni, HANZ500, MartinZ22

Odpovědět
worhow
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 29.09.2014 14:47

Rádio delta 6

Příspěvek od worhow »

Zdravím,
mám takový menší problém. Nedávno jsem potřeboval odpojit baterku a samozřejmě po zapojení chce po mě rádio PIN, který nemám. Dočetl jsem se, že se dá najít podle kódu rádia a tady se dostáváme k mému problému. Mám golfa IV rok 99 a v něm rádio vw delta 6. Samozřejmě jsem neměl od předchozího majitele klíče, abych ho mohl vyndat, tak jsem si je dnes sehnal, ale i když je dám do otvorů pro ně určených, tak to rádio nejde za boha vyndat. Všechny cvaknou a vypadají že jsou na svém místě, ale pravý horní prokluzuje, z čehož jsem usoudil, že to nějaký matlal přede mnou zkoušel vyndat a něco se tam rozbilo. Proto bych se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte o nějakém jiném způsobu, jak to rádio dostat ven. Jestli musím nějak rozebrat palubku, nebo jak se tam mám dostat :?: Díky za jakoukoliv radu.

Uživatelský avatar
Shorty
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 3135
Registrován: 24.05.2010 16:33
Bydliště: Praha

Re: Rádio delta 6

Příspěvek od Shorty »

No podle čísla to asi imho nezjistíš, alespoň to mě řekli ve VW. Nechci kecat, ale mě to samé rádio musel někdo rozebírat, tuším Motorpower za necelý litr, ale to už nevím přesně.
Těma origo hákama se vyndavá hrozně špatně, to souhlasim. Chce se to nějak snažit, anebo nejlepčejší nástroj na vyndavání je kuchyňský nůž na máslo a do jeho čepele udělat vhodný zářez...to jde pak samo. Ale určitě postupuješ správně, rozebrání nemá cenu. Leda sundat kastlík a trochu tomu pomoct a postrčit zezadu. Ale musíš to dostat ven z těch 4 zámků.
VW Golf Variant VII 1.4 TSI Maraton Edition
VW Golf Cabriolet I 1.8 GL
VW Tiguan II 1.5 TSI Life
ex: VW Golf VI 1.4 TSI
ex: VW Golf IV 1.6 16V
ex: VW Golf Variant IV 1.6 16V

worhow
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 29.09.2014 14:47

Re: Rádio delta 6

Příspěvek od worhow »

Zkoušel sem to asi půl hodiny, pak jsem ztratil trpělivost :D Brácha to zkoušel taky asi půl hoďky a pak jsme to dokonce zkoušeli spolu, každej vzal dva klíče a táhli jsme a taky nic. Jako kdyby se ty klapky vůbec nechtěly odemknout. Určitě to někdo přede mnou musel nějak rozbít, jinak si to neumim vysvětlit. Každopádně ho musim dostat nějak ven, ale že by se mi to chtělo někam za litr dávat to se taky říct nedá a jinak ten PIN nezjistim.

roman G IV
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 48
Registrován: 08.11.2012 19:27

Re: Rádio delta 6

Příspěvek od roman G IV »

Zkus rozstříhat nějakou starou kreditku na proužky cca 0,8 mm a zhruba do půlky je tam zasun,já takhle vyndaval Betu,tak snad to bude stejný. jinak získání kodu je i daleko levnější. Hodně trpělivopsti a měj se :-)

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“