Motor 81kw AFN

koupě/prodej díly Passat B5 B5,5

Moderátoři: standokan, rapid.direct

Odpovědět
Uživatelský avatar
MirekBfive
Řidič
Řidič
Příspěvky: 192
Registrován: 24.08.2010 18:15
Bydliště: Hořovice
Kontaktovat uživatele:

Motor 81kw AFN

Příspěvek od MirekBfive »

Zdary neměl by někdo na prodej motor ??? 81kw AFN
Passat 1.9.tdi 81kw

Uživatelský avatar
Shear_5
Profík
Profík
Příspěvky: 939
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Ratíškovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Motor 81kw AFN

Příspěvek od Shear_5 »

Mám, je vymontovaný z mé B5, důvod vyměny byl ten, že bylo potřeba opravit turbo, měnilo se čerpadlo (teklo), trysky jsou po repasi, dělala se spojka, rozvody a když už se generálkovalo, tak prostě všechno..

Protože jsem měl ze své, dnes už asi 5 let, staré bouračky schovaný jiný AFN, tak se to nachystalo a pak jen přehodilo -> je prakticky holý (vstřiky mám, ale tečou, turbo mám, ale píská, čerpadlo je někde taky, ale stav teď nevím, repasovaly se tuším obě, nemá rozvody...)

Motor byl bez problémů - spotřeba okolo 5,5-6l, na tacho bylo při výměně 300 tkm (to nemám jak doložit a ani nemůžu nijak zaručit, že to předchozí majitel třeba nestočil). Cucal nějaký olej, asi litr na 10k km, otázka jestli to nemělo spíše na svědomí turbo. Jinak pravidelně měněn olej - Mobil. Jiné náplně nežral, ani z něj nic neteklo - jen nafta z čerpadla a kondenzát z výparníku.

V případě zájmu napiš (telefon najdeš na webu, co mám v podpise), fotky kdyžtak udělám o víkendu, stojí asi půl roku. V případě zájmu není problém domluvit montáž nebo někam (jsem z Ratíškovic, ale pracuju v Brně) dovézt. Cenovou představu nemám. Jezdil jsem s ním cca 4 roky, najel jsem na něm přes 100k km.

Odpovědět

Zpět na „Bazar“