DSG nebo palivové čerpadlo?

2005 - 20..

Moderátoři: KJirka, ejne, pásovec

Pravidla fóra
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
Odpovědět
parazzi
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 28.12.2014 19:14

DSG nebo palivové čerpadlo?

Příspěvek od parazzi »

Zdar všem. Mám Passat 2008 2.O TDi 125/170 DSG .Stalo se mi na cestě taková "nehoda". Budú se snažit to nějak popsat. Valím na dálnici cca. 135 na tempomat asi hodinu. Před čárou vypnu a lehce přidám a auto ztráci výkon a snaží se najít nějakej stupeň ,...co zařadit. 5 nebo 4 a to je vše Přestane řadit. Musím předodit do sekv. abych tam dal 6. Autu šlápnu na krk a nic. Max 140-150 ale musim to pomalu a jemně.Ono to potom vystřelí a černej kouř. Tak jsem zastavil. Volnoběh pohodě. Auto pekne rozjede a řadí,ale když tomu šlápnu tak se to vše zopakuje. otáčky lítaji nahoru a dolu. A ještě "maličkost" . když to přepnu do S řežimu,tak přestane řadit u 2 nebo 3.
Diagnostika nic neukazovalo a palub. počítač též mlčí

Tak raď babo

Uživatelský avatar
teekey
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 3840
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: DSG nebo palivové čerpadlo?

Příspěvek od teekey »

parazzi píše:... ale musim to pomalu a jemně.Ono to potom vystřelí a černej kouř. Tak jsem zastavil. Volnoběh pohodě. Auto pekne rozjede a řadí,ale když tomu šlápnu tak se to vše zopakuje. otáčky lítaji nahoru a dolu. ..
zkus zajet k nekomu na diagnostiku. Jeste by me napadl snimac plynoveho pedalu, kdyz pises o tom, ze musis jemne nebo potom nejaky problem s privodem paliva, rj... atd.
VW Passat B6@103kw (BMP) | Range Rover V8 | eGolf

Odpovědět

Zpět na „Passat 3C / CC“