Komfortka, ESP a vibrace

Sedačky, volanty, palubní desky, elektro...

Moderátoři: standokan, rapid.direct

Odpovědět
morcak33
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 26
Registrován: 28.04.2009 07:18

Komfortka, ESP a vibrace

Příspěvek od morcak33 »

Zdravím,

mám pár problémů a prosím o rady :

1) pašík si všimne otevřených dveří, ale jen na pravé straně auta, levou vůbec nevnímá, stejně tak se občas na levé straně nezamkne centrálem zámek a vnitřní světlo při otevření dvěří taky někdy svítí a někdy ne ... No prostě vypadá to na klasiku, uhnilý kabely ke komfortce. A teď otázka, někdo v okolí Brna/případně z Brna kdo umí tuto záležitost vyřešit/opravit ?

2) Ráno, pokud je větší vlhkost, tak se mi rozsvítí po ujetí cca. 1km kontrolka ESP, auto jakyby cukne, začne víc žrát ( možná jen subjektivní vjem ) a kontrolka svítí. Ale stačí jen zastavit a znovu nastartovat a kontrolka se už po celou jízdu nerozsvítí. Nějakej nápad co by to mohlo být ? ( možná souvislost s komfortkou ? )

3) A teď největší haluz, jednou za +-14 dnů si pašík řekne, že se budu rozjíždět jak v autoškole, prostě šílený vibrace - pouze u rozjezdu, musím přidat hodně plynu, abych to nějak vyrovnal. Ok dle diskuzí by to logicky ukazovalo na dvouhmotu, ale ono to fakt dělá jen 1 den ze 14, těch zbylých 13 dnů se rozjíždím jak po másle, takže mi to přijde fakt divný ??? Názor ?

Díky a čaooo

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14724
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: Komfortka, ESP a vibrace

Příspěvek od tornado1 »

umím v Humpolci vše opravit
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“