EGR ventil 2.0FSi

2005 - 20..
Pravidla fóra
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
Odpovědět
markussius
Řidič
Řidič
Příspěvky: 145
Registrován: 11.12.2011 21:22

EGR ventil 2.0FSi

Příspěvek od markussius »

Hojas nevíte někdo jak zjistím jestli mám zaslepený EGR ventil? Nechával jsem si ho zaslepit kvůli protíkající vodě do vyfukového systemu. Ale pak se rozsvítila kontrolka a z mechanika potom vypadlo že měl rozebraný celý EGR ale vlastně jenom zaslepil chlazení EGR ventilu ... Tak sem se už vysral na takové mechaniky vrátil jsem chlazení zpátky vyzkoušel jsem motorek který otevírá klapku a funguje na 100% když přivedu napětí přimo k motorku. V konektoru který je připojený na egr je 5 drátu ale jenom dva jsou použity a to na spínání motorku.. A diagnostika pořád hlásí vysoký signal potenciometru.. Ale tam žádný potenciometr není, pouze 2 kontakty + a - pro sepnutí motorku ... Nevím jestli mám zkusit sám vymontovat znovu egr ventil a podívat se jestli tam mohl ten mechanik ještě něco posrat.. EGR fungoval 5 let bez problému ... Díky za každou radu
Passat 3C 2.0 FSI

Odpovědět

Zpět na „Passat 3C / CC“