Výměna motorku ovládání klapky nasávaného vzduchu

2005 - 20..

Moderátoři: KJirka, ejne, pásovec

Pravidla fóra
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
Odpovědět
FARI
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 04.11.2011 14:41

Výměna motorku ovládání klapky nasávaného vzduchu

Příspěvek od FARI »

zdar,
nemáte někdo zkušenost s výměnou servomotrku ovládání klapky recirkulace vzduchu? Ať neobjevuju ameriku...
sporadicky nefunguje otevírání klapky (je stále vnitřní okruh), cvaká v koncové poloze, možná že už ani necvaká, cvakala loni.... diagnostika píše závadu servo motorku ovládání klapky. tedy diagnoza se zdá jasná, což není často:)
ono taky muže byt ozubene kolečko špatné, kterým tam patně ten servomotorek pohybuje (alespoň tak si představuji, že by to mohlo být řešené)
kudy se k tomu dostanu? je to přístupné od noh spokujezdce? lze se tam dostat přes přihrádku? - vyndat jí - jak je to s odpojením vypínání airbagů? nebo se na to musí vynávat palubka? do toho se mi fakt nechce:(. resp. na co si dát pozor
neměl byste někdo obrázek jak to vypadá, pohoha, atd., resp. montážní návod. s rukama třikrát zlomenýma za roh a do místa kam vidí pouze geniální konstruktéři automobilů to pak pomůže v orientaci....

dík za rady

Odpovědět

Zpět na „Passat 3C / CC“