Handsfree

2005 - 20..

Moderátoři: KJirka, ejne, pásovec

Pravidla fóra
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
Odpovědět
5_ulko
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: 13.07.2017 20:11

Handsfree

Příspěvek od 5_ulko »

Zdravím páni
Prosím Vás skúste mi niekto poradiť ak budete vedieť.
Som čerstvým majiteľom passatu b7 ď rádiom rns 315.Predchadzajuci majiteľ do auta namontoval HF sadu Parrot aj napriek tomu že rádio ma voľnu phone a aj na volante sú ovládacie tlačidlá telefónu.Problem ale je že parrot prestal fungovať(iba displej svieti na bielo a na nič nereaguje). Moja otázka je či sa dá nejakým spôsobom spojazdnit funkcia phone priamo v rádiu(s využitím napr.mokrofonu nefunkčneho parrotu) alebo ci niekto nemáte skúsenosti s takto sa spravajucim parrotom? Neviem aký presne parrot to je ale asi CK 3100.
A ešte jedna otázocka, naozaj neviem či ma moje rádio usb port...hladal som v priehradke ale nič som nenašiel, dalo by sa aj usb nejak doplniť? Dakujem krasne

Uživatelský avatar
hkr
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 3268
Registrován: 08.08.2013 21:38
Bydliště: Praha

Re: Handsfree

Příspěvek od hkr »

Koukni se pod sedadlo, zda tam máš jednotku (takový "něco" v měkkym obalu přikurtovaný ke koberci). Pokud nemáš, nemáš nejspíš ani mikrofon, lze dodělat, doporučuji např. uživatel Jirka. (ten mi to na minulém autě dodělával). Jestli mohu doporučit - vypárat Parrota a dodělat originál HF.

Jo a existuje možnost, že tvoje RNS315 má integrované BT (některé rané verze to měly), pokud ano, máš vyhráno, stačí mikrofon, což je relativně levná záležitost. To zjistíš tak, že se dá přes RNS připojit telefon (a vidíš ho skrz media, můžeš hrát hudbu apod.), nebo to lze zjistit diagnostikou.
Audi A6 C7 Limo 3.0TDI 180kW Quattro
Volkswagen Golf VI 1.6TDI 77kW DSG

5_ulko
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: 13.07.2017 20:11

Re: Handsfree

Příspěvek od 5_ulko »

Ďakujem za odpoveď. Pod sedadlo pozriem zajtra, čo sa týka mikrofónu nedal by sa použiť mikrofón z nefunkčneho parrota ktorý tam už mám nakablovany? Skúšal som sa dnes trochu hrabat v rns ale možnosť bluetooth som nikde nevidel. Auto je ročník 8/2013. Verím že užívateľ Jirka je odborník ale do ČR sa v blízkej dobe nechystám, ale ďakujem za radu

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14721
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: Handsfree

Příspěvek od tornado1 »

některé rns315 dokonce BT mají, ale jsou vypnutné diagnostikou.. stačí vyndat radio a podívat se zda je vyplněna na štítku MAC adresa a BT nakodovat... pokud ne musíš dodělat HF sadu - mám kompletní materiál kdyby jsi potřeboval.. rovnou je dobré kvůli některých sw chybách radia přehrát software na rns315 aby vše správně fungovalo..
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

5_ulko
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: 13.07.2017 20:11

Re: Handsfree

Příspěvek od 5_ulko »

Zdravím. Skúsim sa poobede nejak popasovat š tým rádiom a nejak ho vyberiem...pani len nemám teraz cestu do ČR tak by som si to chcel nejak spraviť svojpomocne ak je to možné. Mozno hlupa otazka ale ako vyberiem radio? :laugh: A nemáte niekto skúsenosť s tým usb?

Odpovědět

Zpět na „Passat 3C / CC“