Předmět příspěvku: Re: Mk2 Edition Blue in progress
Napsal: 01.08.2010 02:08
Řidič
Registrován: 11.04.2010 12:05 Bydliště: pokud jedete ze západu, tak Předměstí Prahy
vwCharlie píše:
no já to řeknu tak,budeš makat a běda jak ne Nevím kolik máš síly a trpělivosti,snad to nevzdáš,protože abys ho dostal do startovací pozice,tak to bude cosi stát,nemyslím tím jenom finance. Ale tak o tom to je a aspoň tady bude snad zajímavý topic Hlavně foto
síla je ...snad to dotáhnu.....přítelkyně sice není uplně vydřená z editiona jako já, protože už je to druhé auto se kterým si hraju a to první bylo trošku...ehm ..za ranec prostě..., ale vysvětlil jsem ji že tohle auto není až tak náročné atd. atd. a i když nerada - pochopila to. nejlepčí ženská
_________________ Zweite Golf GTI Edition Blue PF mit Interieur Edition One _________________ MK2 GTI EB, MISHIVBUSHI...
Naposledy upravil Kasovo dne 25.08.2010 19:17, celkově upraveno 3
Napsal: 02.08.2010 20:18
VWmaniak
Kamaráde mam radost z toho co vidim (a teda konsternován z toho co bylo pod lakem - to mě teda ani v nejhoršim snu nenapadlo) a jsem rád, že golfik skončil v dobrých rukou. Věřím, že ho dovedeš do stavu, do kterýho se to mě nepovedlo Jinak pokud by si na to chtěl dávat origo barvu, tak jen pro info má kód LC5M Moonlight Blue. Jo a zbyly mi tu ještě nějaký blbinky navíc, tak kdyby si měl někdy cestu...
No a tohle bývávala moje inspirace - bohužel teda neuskutečněná
_________________ Ex VW Golf II 1,8 GTi Edition Blue
Napsal: 02.08.2010 22:58
Řidič
Registrován: 11.04.2010 12:05 Bydliště: pokud jedete ze západu, tak Předměstí Prahy
Super, díky Z tý kastle si nedělej hlavu neni to tak hrozný...je jen střecha komplet ale rez jen cca milimetrová. Boky a blatníky jsou taky ,ale zřejmě jen v úrovni těch zásahů tou palkou. Dobrý je, že orezliny jsou jen pod tim popraskaným lakem/kitem, když jsem zajel do hezkýho laku vedle bylo to ok. Určitě se někdy stavím..už teď jsem zvědavej
_________________ Zweite Golf GTI Edition Blue PF mit Interieur Edition One _________________ MK2 GTI EB, MISHIVBUSHI...
Napsal: 03.08.2010 01:26
VWmaniak
No já tak nějak tušil, že tu opravu dělal asi nějakej "odborník", ale tohle mě fakt ani nenapadlo Jen pro zajímavost pár fotek jak auto vypadalo předtím než jsem ho tu na rok nechal...
Přílohy:
S3700436.JPG [ 366.08 KiB | Zobrazeno 30 krát ]
S3700403.JPG [ 359.21 KiB | Zobrazeno 15 krát ]
golf-final2.jpg [ 37.56 KiB | Zobrazeno 21 krát ]
S3700410.JPG [ 356.74 KiB | Zobrazeno 26 krát ]
_________________ Ex VW Golf II 1,8 GTi Edition Blue
Napsal: 03.08.2010 08:46
Řidič
Kubik píše:
No já tak nějak tušil, že tu opravu dělal asi nějakej "odborník", ale tohle mě fakt ani nenapadlo Jen pro zajímavost pár fotek jak auto vypadalo předtím než jsem ho tu na rok nechal...
ty kola...ty syčáku
Napsal: 03.08.2010 11:05
VWmaniak
Ten plech na střeše bych dal asi celej novej, což by bylo to nejjeddnodušší a nejefektivnější. Jinak zníčit original edition bílou barvou je fakt hrozný,uplně mě z toho přestal ten topik bavit
Napsal: 07.08.2010 15:59
Řidič
ok píše:
Ten plech na střeše bych dal asi celej novej, což by bylo to nejjeddnodušší a nejefektivnější. Jinak zníčit original edition bílou barvou je fakt hrozný,uplně mě z toho přestal ten topik bavit
bílá zamítnuto
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru