Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 877 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 16.05.2018 16:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

952

Bydliště:

Český Krumlov

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, kde dělám chybu, když mi nejdou nacpat mapy do navigace. Dal sem firmware 5274, mapy V15 west vypálil na dvd+ dvouvrstvé a navigace funfuje pouze přes toto dvd, nenahraje se na hdd, jak všude uvádějí.

_________________
VW Sharan 2.0 TDI, r.v. 2014 -šedivák


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 17.05.2018 11:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

1956

Bydliště:

ČR

Musíš počkat, to kopírování trvá dlouho ....


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 17.05.2018 11:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

952

Bydliště:

Český Krumlov

No ale u jednoho dvd mi to psalo, kdyz sem ho chtel vysunout, ze to kopiruje data, ale po hodine mi to vyhodilo chybu. Tak sem vypalil jiny, ale to uz normalne vyjede a nic to nepise.

_________________
VW Sharan 2.0 TDI, r.v. 2014 -šedivák


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 18.05.2018 09:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.05.2013

Příspěvky:

7

daber: zkus víckrát to první DVD :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 20.05.2018 19:04 
Offline
Nový člen
Nový člen

Hodnost:

Nový člen

Registrován:

20.05.2018

Příspěvky:

2

Ahoj,
zkousim updatovat mapy v RNS510.
Pouzil jsem Map tools. Z dvd to nabootuje. Jenze to mapy nenahraje ani za >40min. Pak se vypne displey a zda se ze to nic nedela.

Kdyz vytahnu DVD a sd tak to nenabootuje a jen hlasi - Please insert swl-cd. Da se to nejak zrusit/opravit?


Přílohy:
Poznámka: Aktualni stav
WP_20180114_18_23_18_Pro.jpg
WP_20180114_18_23_18_Pro.jpg (220.89 KiB) Zobrazeno 653 krát

Poznámka: Info pred nahravanim
WP_20180520_16_54_56_Pro.jpg
WP_20180520_16_54_56_Pro.jpg (105 KiB) Zobrazeno 653 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 20.05.2018 19:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

5469

Bydliště:

Praha

Standa82 píše:
Ahoj,
zkousim updatovat mapy v RNS510.
Pouzil jsem Map tools. Z dvd to nabootuje. Jenze to mapy nenahraje ani za >40min. Pak se vypne displey a zda se ze to nic nedela.

Kdyz vytahnu DVD a sd tak to nenabootuje a jen hlasi - Please insert swl-cd. Da se to nejak zrusit/opravit?

Bude nejspíš KO mechanika. U mě nová 2000 Kč

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 20.05.2018 20:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

1956

Bydliště:

ČR

Jirka.: Nebude to spíš čtečka SD? Maptools se používá na nahrání přes SD kartu, a ten "update" z CD mu to spustilo


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 20.05.2018 20:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.05.2010

Příspěvky:

5469

Bydliště:

Praha

Jo já to pořádně nečetl, pokud to dává přes sd tak samozřejmě jo.

_________________
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 20.05.2018 22:24 
Offline
Nový člen
Nový člen

Hodnost:

Nový člen

Registrován:

20.05.2018

Příspěvky:

2

Diky. To recovery dvd me da jen tento error:

EcuOrder.txt - No HW Mapping file

Nejaky další tip?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 23.05.2018 08:55 
Offline
VWjunior
VWjunior
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWjunior

Registrován:

24.06.2016

Příspěvky:

657

Bydliště:

Praha

Standa82 píše:
Diky. To recovery dvd me da jen tento error:

EcuOrder.txt - No HW Mapping file

Nejaky další tip?

Znova nahrát FW, soft co máš na tom CD totiž dost často rád smaže aktuální FW v RNS a nebo někdy zabije desku v tom horším případě.

_________________
Staré: VW Passat B6 2.0 TDI 103Kw BKP Blue Sedan, Comfortline
Současné: VW Passat B7 2.0 TDI 125Kw CFGB Brown Combi, Comfortline DSG, chip na 150kw Brown Combi


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 24.05.2018 10:26 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

06.03.2018

Příspěvky:

8

Zdravím, chcel by som sa poradit, či je možné opraviť poruchu na RNS510 ked nefunguje dotyková obrazovka?? Mám dva radia doma kde prestal fungovat dotyk. Oba mali SW2720. Na jednom som skusil nahrat nový SW a dal som tam 5274 od josi a šlo to nahrat ale nepomohlo to a dotyk nefunguje. To druhe som dal na RNS Managera a vycital factory info, a pri HDD boli niejake Error hlasky ale po restarte sa uz radio nerozbehlo len naskoci poskodene logo a restartuje sa a neda sa ani spustit boot nic. Vid foto. Da sa s tým este nieco robit??? Dakujem pekne za info a pomoc. Peter.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 24.05.2018 10:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

18.10.2011

Příspěvky:

1956

Bydliště:

ČR

Zkus pohledat v číně ten dotyk ... myslím že to tam mají. A u tý druhý jsi zkusil jinej disk a přehrát FW?


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 24.05.2018 11:44 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

06.03.2018

Příspěvky:

8

Chyba nieje v dotykovke ale v softe. Lebo v rezime nahravania sw funguje dotyk. Ma s tym niekto skusenosti???


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 24.05.2018 22:07 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

13296

Bydliště:

Humpolec

Standa82 píše:
Diky. To recovery dvd me da jen tento error:

EcuOrder.txt - No HW Mapping file

Nejaky další tip?


Deska ko

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941





VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: FAQ: RNS 510 - Aktualizace firmware, map, POI, odblok obrazu
PříspěvekNapsal: 14.06.2018 13:08 
Offline
VWagenista
VWagenista

Hodnost:

VWagenista

Registrován:

30.01.2017

Příspěvky:

15

Zdravím pánové.
Mám takový malý technický problém. Jelikož bych nerad z RNS510 měl mrtvolu, tak se jdu zeptat na radu. Po vykradění jsem dostal do auta nový přístroj. Tento už má v sobě verzi, kterou jsem pro tenhle typ našel ke stažení na my-gti.com.
Poradí mi nekdo jak tam dostat verzi FW napříkald s radiotextem, odblokovaným obrazem a pdoobně? Drobnosti, které však potěší, jsou v tom co se dá stáhnout a nejsou v tomto.
Typ a verze radia:
Obrázek
Verze FW:
Obrázek

Děkuji za případné rady. Kdyby měl někdo v Praze možnost .. určitě bych byl rád a ocenil to :)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 877 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Originál a repas turbo Volkswagen
Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group