Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 13.04.2018 22:48 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

31.01.2018

Příspěvky:

12

Zdravím. Nenašel by se tady někdo z Ostravy, kdo by uměl nakódovat gateway, kvůli montáži rádia, které se starou gateway vybíjí baterku?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 15.04.2018 09:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1313

Bydliště:

Brno

Z Ostravy nevím, třeba někdo napíše. Kdyby nikdo, napíšu ti kontakt na Brno, Mikulov a Prostějov, kteří ti ji upraví. Pokud by se ti chtělo si udělat výlet a zůstat na Moravě.

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 15.04.2018 10:09 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

13285

Bydliště:

Humpolec

gateway stačí přehrát, není nutné ji měnit

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941





VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 15.04.2018 17:20 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

31.01.2018

Příspěvky:

12

Aha, takže když si budu chtít pořídit rcd 330+ a bude se mi vybíjet baterie, tak stačí přehrát aktuální starou gateway ? Umí to přehrát i v normálních servisech, když na to mají kabel nebo je to složitější ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 15.04.2018 18:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1313

Bydliště:

Brno

Co to je normální servis? Jako originální VW? Tam buď neudělají nebo ti dají jinou jednotku za cenu, kde bude napočítané i datum... Nejpravděpodobnější bude, že ti v servisu řeknou, že to nelze. Za úplatek ti někdo, kdo to umí, změní hodnoty v eeprom v jednotce. Tuším, že tak nějak... Oficiálně to není. Dotyčný musí mít program a zkušenosti.

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 15.04.2018 19:26 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

31.01.2018

Příspěvky:

12

Nene, nemyslím autorizovaný VW servis. Myslel jsem obyčejný servis. Mám známého v servise ale zatím jsem to s ním neřešil. Snažil jsem si o tomhle pročítal diskuze, protože z toho mám celkem guláš. Takže jsem pochopil, že potřebuji na to příslušný kabel, který se používá na diagnostiku a nějaký určitý software do noťasu, v kterém ty určité hodnoty jednoduše zatrhnu. Takhle jsem to z jedné diskuze pochopil. Tudíž mi to přišlo jako snadná věc, kterou by zvládl každý, kdo vlastní tyto věci. Jako třeba servis. Mám jako mladej svoje první auto, tak se snažím to všechno nějak pochopit, takže se omlouvám jestli plácám blbosti :D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 15.04.2018 19:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1313

Bydliště:

Brno

No tak taky, i "tvůj servis". Když to někdo umí a ví na kterých adresách to přepsat, tak to udělá.
Ale nezatrhává se, ale přepisuje se v šestnáctkové soustavě.

Prča to není a taky ti může někdo tu jednotku odpálit.

Vypadá to obdobně. Pouze ilustrativně.
Kód:
http://fixecu.com/images/key/g5readeeprom.jpg

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 15.04.2018 19:58 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

31.01.2018

Příspěvky:

12

Koukám, že tohle fakt prča není. Představoval jsem si to jednodušeji. Děkuji za objasnění :)
Takže původní gateway mohu nechat,stačí jen přepsat :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 15.04.2018 20:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1313

Bydliště:

Brno

Ano, ale zálohovat, zálohovat, zálohovat. A taky to fakt svěřit někomu, kdo to dělá a ví co kde měnit.

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 15.04.2018 21:21 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

31.01.2018

Příspěvky:

12

Dobře, rozumím :) děkuji :) jestli se někdo z Ostravy nenajde, tak si udělám nejspíš výlet do Brna 8)

Jinak bych se chtěl ještě naposled zeptat. Koupil bych si prozatím teď na rychlo nějaký obyčejný rádio s aux/bt. Pojedu teď pryč na týden a přitom bych chtěl poslouchat svou hudbu a vyřešit to kódování bych nestihl. Teď jsem koukal a padlo mi do oka RCN 210. Lidi píšou, že není potřeba měnit gateway, že rádio baterii nevybijí. Tak bych se chtěl zeptat, zdali je to fakt pravda, ať pak někde nezůstanu trčet s vybitou baterkou


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 16.04.2018 06:12 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

13285

Bydliště:

Humpolec

Ipanema píše:
No tak taky, i "tvůj servis". Když to někdo umí a ví na kterých adresách to přepsat, tak to udělá.
Ale nezatrhává se, ale přepisuje se v šestnáctkové soustavě.

Prča to není a taky ti může někdo tu jednotku odpálit.

Vypadá to obdobně. Pouze ilustrativně.
Kód:
http://fixecu.com/images/key/g5readeeprom.jpg


nechápu proč píšeš tyto nesmysly když tomu nerozumíš.. flashuje se kompletní datová sada..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941





VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 16.04.2018 08:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.05.2008

Příspěvky:

1313

Bydliště:

Brno

Milane, snažně tě prosím - já se nechci hádat. Ptal se kdo mu to může udělat a jestli se to jen zatrhává. To psal. To je celé a taky jsem napsal, že ten screen je ilustrativní.

_________________
Golf VI 1.4 TSI 90 kW, pseudo-GTI kompletně uvnitř i vně, úprava na 236 Nm/155 HP, léto 18" Serron, zima 18" Monza


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 16.04.2018 09:48 
Offline
Řidič
Řidič

Hodnost:

Řidič

Registrován:

31.01.2018

Příspěvky:

12

Jej, Nehádejte se zbytečně. Prostě je to složitější než jsem si myslel. To mi stačí k vysvětlení. Teď bych se chtěl prosím ještě zeptat jak je to s tou rcn 210 :/


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Kodovaní Gateway Ostrava
PříspěvekNapsal: 20.07.2018 12:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1981

Bydliště:

NovéVeselí/ŽďárnadSázavou/Brno

Kontakt v Brně prosím, potřebuji (pokud pujde) přepsat jednotku na přisvětlování do zatáček. Díky

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

_________________
Obrázek některé mé práce:
http://shutterstock.com/g/sakoverife
http://en.fotolia.com/p/201363000

_________________
Golf V 2.0TDI DSG +chip by Dieselpower 125kw


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Originál a repas turbo Volkswagen
Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group