Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 08.08.2019 15:04 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

21.05.2019

Příspěvky:

31

Zdravim.. koupil jsem tento kabel https://www.alza.cz/auto/mobilly-usb-vag-obd-ii-kabel-d4633878.htm?o=3 ale když zapnu Vag commander tak to hlásí Dog init failed a k ničemu se nepřipojím. VCDS bez problému funguje. mám Win 10. Poradil by někdo?

_________________
Golf IV 2002 125kw AQN Highline L041


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 09.08.2019 21:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

9183

Bydliště:

Svitavsko

máš správně nastavený COM porty na tom KKL a i v Vag commanderu - je tam potřeba přepnout na K-line vpravo dole?

jakou verzi vag commanderu máš?

_________________
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
paštika B6 variant TFSI & paštika B5.5 variant AVF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 09.08.2019 22:08 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

21.05.2019

Příspěvky:

31

No pořád se mi nedařilo nainstalovat ten ovladač podle návodu, ale nakonec se mi ten com port nějak povedl rozchodit (proto funguje VCDS) ale i když sputím vag commander jako správce tak už při spuštění to hodí hlášku dog init failed a když to odkliknu tak se spustí ale je tam napsané dog initiation failed. Přepnutí na k-line nepomůže..stejně se to na budíky nepřipojí. Zkoušel jsem na 2 PC a dělá mi to samé. Nevím v čem dělám chybu. Vag commander jsem stáhnul z uloz.to, je to verze 1.4
Ovladač jsem stahoval zde https://www.ftdichip.com/Drivers/D2XX.htm

_________________
Golf IV 2002 125kw AQN Highline L041


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 09.08.2019 22:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

9183

Bydliště:

Svitavsko

tak se ještě podívej jestli máš v Tester.ini nastavený stejný port jako ve windows


Přílohy:
tester.jpg
tester.jpg (42.41 KiB) Zobrazeno 3106 krát


_________________
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
paštika B6 variant TFSI & paštika B5.5 variant AVF
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 09.08.2019 22:57 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

21.05.2019

Příspěvky:

31

Tak mám naděj.. stáhnul jsem jiný vag commander, místo verze 1.4 jsem stáhnul 2.5, v tester.ini dal spravny port a po spuštění chybová hláška nevyskočila :D funguje vag commander 2.5 s G IV ? nebo se zbytečně raduju a na stareho golfika je třeba ta 1.4 ? :lol:

_________________
Golf IV 2002 125kw AQN Highline L041


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 10.08.2019 10:56 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

21.05.2019

Příspěvky:

31

Tak funguje to. Dojezd dohraný. :yahoo: Děkuju moc :good:

_________________
Golf IV 2002 125kw AQN Highline L041


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 10.08.2019 12:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

9183

Bydliště:

Svitavsko

jasný funguje 2,5 hlavně na win 10 64bit - 1,4 mě chodila na win 8.1, ale win 10 se jí už nelíbili

tak když už ti ten vag commandet chodí tak ti dám trošku motivace

- kontrolka tempomatu jen když je aktivován
- osvětlení po klíči libovolná kombinace např jen rafičky
- staging


- ještě jde např přes MKM dohrát dálkové ovládání oken (ve videu je navíc připojen prodlužovač impulsu kvůli zavření oken po zamčení bez držení tlačítka zamknout)



- automaty na zadní okna, ale to už chce zase např VDS-PRO


_________________
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
paštika B6 variant TFSI & paštika B5.5 variant AVF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 10.08.2019 14:58 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

21.05.2019

Příspěvky:

31

Stagging chci udělat + podsvícení ručiček...večer by to mohlo vypadat zajímavě. Vidim že máš podle popisu passata b5.5..tam se to dá nastavit stejně jako u golfa?

Okna mi na golfu fungujou na dálku, ale tlačítko musím držet. Fungovaly už jak jsem ho koupil..nevím jestli to je standart u Highline nebo to někdo aktivoval. Ale chtěl bych to na passata tak se na to mkm podívám.

Našel jsem toto http://www.users.on.net/~graeme86/clust ... rprog.html tak něco vyzkouším.. Líbilo by se mi Welcome message nebo Seat belt warning pokud to u toho mojeho bude možné..vůbec nevím jestli mi od pásu vede nějaká kabeláž aby to mělo co signalizovat.

_________________
Golf IV 2002 125kw AQN Highline L041


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 10.08.2019 19:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

9183

Bydliště:

Svitavsko

ano je to stejné oboje immo 3 budíky jako u tebe (nevím jestli máš sport chrom nebo obyč, ale umí to oboje budíky) jen musí být ten výherní sw - tady jsme dávali návod na úpravu budíků

okna nejsou z výroby aktivované na žádné výbavě

pás jde zapnout, ale jen se to na cca 3s zobrazí a zmizí jelikož GIV nemá spínač v protikusu pásu

ps. měl jsem i GIV cca 10let, ale život jde dal a na rodinu je golf malý, tak jsem ho obměnil za B6 2,0TFSI 147kW

_________________
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
paštika B6 variant TFSI & paštika B5.5 variant AVF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 11.08.2019 02:46 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

21.05.2019

Příspěvky:

31

Bohužel mám normální budíky..radši bych sportchromy nebo i passat b5.5 má hezčí. Udělal jsem si zatím ten stagging, podsvit ručiček a displejů, dojezd, kontrolku tempomatu.
Zkoušel jsem Welcome message, ale nějak mi to nefunguje. Nevím jestli to je tím že mám vysvícený maxidot když je teplo tak neni moc čitelný, ale menu pak normálně vidím tak nevím. Když zapnu klíče tak je tam chvilku prázdná plocha a potom se zobrazí menu...jakoby tam welcome message bylo, ale nezobrazí se tam ten text Welcome. :?

Zavírání oken na dešťák asi nejde u Mk4 golfa co :)

_________________
Golf IV 2002 125kw AQN Highline L041


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 11.08.2019 08:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

9183

Bydliště:

Svitavsko

Welcome jde jen když je nastavený anglický jazyk v budíkách na češtinu to nejde


zavírání oken na dešťák nejde - ale můžeš být průkopník :) - proto dávám všude automatický dojezd po zamčení, abych to nemusel hlídat jestli je něco zavřené

_________________
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
paštika B6 variant TFSI & paštika B5.5 variant AVF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 12.08.2019 00:17 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

21.05.2019

Příspěvky:

31

Škoda..už jsem se těšil že mě bude vítat :D

Každopádně tohle vypadá šíleně.. nemá to někdo na fóru? :D
https://www.youtube.com/watch?v=MsGyREcM7mU
http://www.maxi-k.cz/COLOR-MFA-a2_0.htm

_________________
Golf IV 2002 125kw AQN Highline L041


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 12.08.2019 15:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

9183

Bydliště:

Svitavsko

až zjistíš cenu toho display, tak už to nebudeš potřebovat :)

_________________
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
paštika B6 variant TFSI & paštika B5.5 variant AVF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dog init failed vag commander
PříspěvekNapsal: 26.08.2019 14:08 
Offline
Jezdec
Jezdec

Hodnost:

Jezdec

Registrován:

21.05.2019

Příspěvky:

31

Ještě dotaz.. snažil jsem se synchronizovat klíč.. PIN mám, login mi ještě prošel, ale když jsem pak zadal kanál 21 a dal číst tak to napsalo chybu, že to není možné provést s neoriginálním kabelem nebo něco takového.. už si to přesně nepamatuju, musel bych to znova zkusit. A po téhle chybě když jsem se podíval do "o programu" tak se tváří jako neregistrovaný, přitom předtím byl (nebo alespoň se tvářil) že registrovaný je. Může to být kabelem nebo spíš blbá verze vcds? Už mám asi 2 nebo 3ti co zkouším. Máte někdo funkční verzi nebo to všichni kupujete? :D

_________________
Golf IV 2002 125kw AQN Highline L041


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group