Ahoj všem, řeším takový problém se sedadlem řidiče u Caddy 2020 2.0 TDI 75kW, 2k , ACDFSDX0. Podařilo se mi propálit sedadlo šoféra ve velkým stylu a teď bych potřeboval zapojit komplet konektory pod sedadlem, výhřev sedadla, airbag v sedadle, signalizaci pásu. Konektory uhořely, mám nový. Potřeboval bych pomoc s tím, co na kterej drát zapojit. A jak velký je riziko že při špatným zapojení třeba vyletí airbagy v celým autě. Díky za odpovědi! Budu nesmírně vděčný za pomoc. Lokalita Brno a okolí.
Foto v příloze. Navagovaný dráty si myslím, že jsou k airbagu ale jistý si nejsem.
Caddy 2020
Moderátor: Olaf87
- oneb1t
- VWagenista

- Kontaktovat uživatele:
Re: Caddy 2020
Stáhnout v erwinu za 8euro schéma zapojení.
jsou tam napsaný barvy drátů a do kterých pinů patří
jsou tam napsaný barvy drátů a do kterých pinů patří
-
PavelP91
- Nový člen

- oneb1t
- VWagenista

- Kontaktovat uživatele:
https://volkswagen.erwin-store.com/erwin/showHome.do
tady se zaregistruj a zaplat tam 8 eur pro pristup na hodinu (mozna uz je to drazsi ted nevim) pak si postahuj vsechny pdfka
obcas jdou vygooglit na netu ale to malokdy
tam ziskas nejakej takovejhle planek (tenhle je pro golfa potrebujes pro caddy i kdyz bude mozna dost podobnej)

jsou tam napsany barvy, konektor, pin v konektoru, tlouska dratu proste vsechno
jeste dobrej trik je si to stahnout v anglictine/nemcine protoze kdyz to pak podle toho hledas na internetu tak je daleko vic zdroju
tady se zaregistruj a zaplat tam 8 eur pro pristup na hodinu (mozna uz je to drazsi ted nevim) pak si postahuj vsechny pdfka
tam ziskas nejakej takovejhle planek (tenhle je pro golfa potrebujes pro caddy i kdyz bude mozna dost podobnej)

jsou tam napsany barvy, konektor, pin v konektoru, tlouska dratu proste vsechno
jeste dobrej trik je si to stahnout v anglictine/nemcine protoze kdyz to pak podle toho hledas na internetu tak je daleko vic zdroju
-
PavelP91
- Nový člen

Paráda, přesně něco takovýho jsem si představoval
). Díky moc!