tempomat caddy 2007

1979 - 20..

Moderátor: Olaf87

mjanulik
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: 06.10.2011 21:32

tempomat caddy 2007

Příspěvek od mjanulik »

Chci namontovat do caddy r.v.2007 tempomat dělal jsem si to už jednou na o1 a chci se jen zeptat zda stačí jen prohodit packu tempomat aktivovat a nakodovat zda se již nemusí tahat další dráty. A můžete mi někdo zjistit prosím zda to bude podvolantovka podporovat? A pokud někdo mate i pačku na prodej tak dejte vědět klidně i podvolantovku pokud bude třeba díky mocn
Naposledy upravil(a) mjanulik dne 16.02.2014 10:44, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14422
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od tornado1 »

mám vše a můžu i namontovat.. autocomem to ale neuděláš
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

mjanulik
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: 06.10.2011 21:32

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od mjanulik »

To vim na to mám vcds i kalkulačku a cena za matros by byla? Humpolec je daleko dik

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14422
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od tornado1 »

je v autě palubní pc?
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

Caddy III
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 43
Registrován: 23.04.2012 19:37
Bydliště: Brno

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od Caddy III »

Mám caddy life 2006 a když mě začala zlobit páčka blinkrů tak jsem si ji zrovna vyměnil za páčku i s funkcí tempomatu, stačilo to pak jen napragramovat ve VCDS.
Nic jsem nedopojoval ani neměnil a funguje. Jinak jsem ji koupil novou originální v autokelly myslím za 1600, měli i levnější neoriginální za půlku, ale s tím nemám zkušenost jaká je to kvalita...
VW Caddy Life 1.9 TDI DSG Colour Concept

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14422
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od tornado1 »

výměnou to jde pouze pokud jsi měl v autě už palubní pc
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

Caddy III
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 43
Registrován: 23.04.2012 19:37
Bydliště: Brno

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od Caddy III »

Ano, měl jsem tam polodot
VW Caddy Life 1.9 TDI DSG Colour Concept

mjanulik
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: 06.10.2011 21:32

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od mjanulik »

Takže počítač to nemá tak prosím vše co to bude obnaset děkuji moc

lukin81
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: 12.02.2014 14:43
Bydliště: Praha

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od lukin81 »

Ahoj,
prosím zkušené a znalé, jde uvedené, tzn. "dodělat" temtomat pouze zakoupením páčky i na starším než r.v. 2007? Teď konkrétně myslím na Caddy III, r.v. 2005... Polodot je, palubní počítač je taky. Není pak už potřeba někde něco štělovat, zapojovat, nebo tak? Budou fungovat i kontrolky na palubce?

Děkuji za rady

L.
Caddy III, TDi, r.v. 2005

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14422
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od tornado1 »

nutné kodování a dotažení kabeláže..
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

motorsport
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 06.08.2009 09:29

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od motorsport »

Dotazy:
- co je prosím potřeba na dodělání palubního PC do Caddy III 1,9 tdi 77kw 2005, pokud to tedy jde....
Budíky jsou možná červený polodot - nevím - ukazuje jen dole 2 x km a nahoře hodiny... jde toto použít? cidlo venkovni teploty tam je..
- dá se někde sehnatjen budík teploměru motoru do přístrojovky, který v chudších výbavách neni instalován, jen cěrná záslepka...
- a dodělání tempomatu?
Díky.

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14422
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od tornado1 »

pal.pc. - nutné vyměnit celé budíky, podvolantovou jednotku, páčku
tempomat - nutné vyměnit páčku + kabeláž

pokud vyměníš podvolantovou jednotku pro pal.pc. tak již není potřeba znovu měnit pro tempomat
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

motorsport
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 06.08.2009 09:29

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od motorsport »

Dík za rychlou reakci a srozumitelnou odpověď :)
Ještě dotaz: nešlo by pro zjednodušení jen změnit údaje na displeji - jakože místo hodin teplotu motoru - když tam není ten budík, nebo místo trip km spotřebu, nebo venkovní teplotu, nebo prostě nějaký údaj, který by se dal přehodit třeba jen Vagem...
Díky

motorsport
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 06.08.2009 09:29

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od motorsport »

Ted jsem tu mel stejnou caddy jako mám já, a na horní části displeje má krom hodin i venkovní teplotu. Nešlo by to do mého jen nějak sofwerově přidělat? Teda raděj bych tam tu teplotu motoru, když už :)

Uživatelský avatar
tornado1
Člen klubu
Příspěvky: 14422
Registrován: 04.11.2009 13:31
Bydliště: Humpolec
Kontaktovat uživatele:

Re: tempomat caddy 2007

Příspěvek od tornado1 »

nutná výměna budíků
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

Odpovědět

Zpět na „Caddy“