snimac polohy spojky a epb/autohold

2019 - ...

Moderátor: Beczi

Odpovědět
dodo6cz
Řidič
Řidič

snimac polohy spojky a epb/autohold

Příspěvek od dodo6cz »

zdravim Vas. Neviete niekto ci sa da kupit "snimac polohy stlacenia spojky" ale ta mechanicka cast-valec z piestom,kde piest je zasunuty v pedali spojky a ten valec v puzdre a je to bajonetove uchytenie. K tomu sa z boku nacvakne elektricka cast (hallov snimac) z 5pin.konektorom-ukazuje stlacenie v % nie len stav spojky 0/1. Ten valec z piestom je samonastavovaci-mal by sa vybrat,stlacit a vlozit-prve stlacenie spojky nastavi "0"polohu a vnutri je nejaky olej (asi maze piest) ktory mi vykvapkal a k tomu som ulomil plastove jazycky na fix bajonetoveho uchytenia,moja chyba. Vyberal som to preto lebo pri pustenej spojke mi ukazuje stlacenie 9.2% a pri stlacenej 88,9% a asi to bude cast priciny extremne neskoreho odopinania elek.park.brzdy a autoholdu. V autorizaku mi urobili zakladne nastavenie epb (epb a autohold fungovali perfektne) a po 2mesiacoch sa to postupne zhorsovalo=z autoholdom sa neda jazdit,epb uz odopinam tlacitkom. Chcel by som tu cast vymenit.V autorizaku som este nebol zatial.Dakujem pekne,zacinam byt bezradny
ex. VW Golf 4 1.9TDi 66kw
ex. VW Golf 6 Variant 1.4 16v 59kw
VW Golf 8 Variant 2.0TDi 85kw

Odpovědět

Zpět na „Golf VIII“