koupě auta

Co se nedá zařadit...

Moderátoři: vwCharlie, areka

Odpovědět
vintera
Závodník
Závodník
Příspěvky: 634
Registrován: 10.05.2012 00:58

koupě auta

Příspěvek od vintera »

Podělím se s vámi o svoji nedávnou zkušenost při koupi ojetého vw auta. Na netu jsem si našel přesně to co dlouho hledám v jednom z nejznámějším obchodě s ojetými auty. Vyplnil jsem přiložený formulář a odeslal. Hned druhý den v neděli odpoledne jsem obdržel telefonát operátorky této firmy s tím, že mi děkují a zároveň nabídku rezervace na týden za 2000,- kč. Pro tuto rezervaci jsem si musel dojet do nejbližší jejich pobočky cca 35 km. V pondělí jsem ráno vyrazil, na místě složil nevratnou kauci 2000,. kč za rezervaci s tím, že mi na 100 % druhý, max. třetí den auto na pobočku přivezou a budou mě telefonicky kontaktovat k vyzvednutí. Ochotou se jen rozplývali.

No úterý nic, středa nic, tak jsem si ve čtvrtek na pobočku dojel, co se s autem a telefonátem děje neděje. Přivítalo mne však nikoli auto, ale naprosto arogantní chování prodavačů, což mne velmi překvapilo. Auto rezervované za 2000 samozřejmě nikde, prej mi ho nedovezli, protože bylo asi rozbitý, říkal jeden, druhý zase, že ho asi prodali a korunu všemu dodal třetího výrok, že na vrácení kauce asi nemám nárok. Vysvětlení, proč mi tedy nikdo netelefonoval a věci nesdělil, jsem samozřejmě žádné nedostal. V pátek jsem tedy jel na pobočku znovu s tím, že trvám na vrácení kauce. Předložil jsem kopii dokladu o složení kauce, ale nechtělo se jim nic vracet. Nakonec, když jsem se nehodlal vzdálit z recepce, jsem peníze nazpět obdržel. A nějaká omluva?, to ani náznakem!

Uživatelský avatar
areka
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1960
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Vrchlabí - Jilemnice

Re: koupě auta

Příspěvek od areka »

Ještě napiš o jaký známý řetězec autobazarů s působností po celé ČR se jedná. :laugh:

Uživatelský avatar
Vesel
Pilot
Pilot
Příspěvky: 703
Registrován: 08.07.2012 22:02
Bydliště: Moravwa

Re: koupě auta

Příspěvek od Vesel »

Myslim si ze nazev je vsem znam :D. Ale co nechapu proc jim lidi cpou prachy staci si precist par nazoru zkusenosti balamutijou lidi a jde jim ciste o zisk. Nechapu jak nekoho muze napadnout kupovat auto z bazaru kor z z tohoto. Pokud se ae pletu a je to nejaky jiny bazar tak se omlouvam :D
VW Golf MK4 1.6 77kW
VW Golf MK4 1.8 GTI 110kW
VW Golf MK5 2.0 GTI 147kW
VW Golf MK7 1.2 TSI 63kW

Audi A4 B9 2.0 TDi 110kW

vintera
Závodník
Závodník
Příspěvky: 634
Registrován: 10.05.2012 00:58

Re: koupě auta

Příspěvek od vintera »

On to bazar není, jsem byl poučen v té namodro natřené prodejně, komisní prodej nedělá, všechna auta prý maj prověřený původ, km a všechny prý vlastní. V každém světě motorů je nejmíň na dvou stranách. Byla to super jetta2, proto jsem ji chtěl, i z bazaru. Byla v Brně a měli mi ji převézt do Chomutova. Jo, a cena, jakou mají vyvěšenou na internetu, prý neplatí. Nakonec mi celkovou cenu vypočítali o téměř 50% větší a to jsem chtěl platil hotově. Ale i tak jsem ji chtěl. Tři zbytečné cesty, celkem 200km mi také nenahradili.
Poprvé a naposled.
To se mi tady zatím ani náznakem nestalo, že něco nabeton domluveného bylo nakonec úplně jinak.

Uživatelský avatar
BADBOYSFAMILY
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 4709
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha Picco
Kontaktovat uživatele:

Re: koupě auta

Příspěvek od BADBOYSFAMILY »

To jsou bohužel autobazary...v jednym podobným dělám taky no :mrgreen: ale já bych si třeba v bazaru nekoupil ani tříkolku :lol: kdo zná, tak ví :mrgreen:

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“