Zrezlý práh

Karoserie, lak, spojlery, nárazníky...

Moderátoři: 11mAjA11, KOŠŤÁL

Odpovědět
Juandev
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: 21.09.2014 13:22

Zrezlý práh

Příspěvek od Juandev »

Tak jsem byl na STK a tam se jim nezdál zrezlej práh, kterej mám za předníma kolama ohoblovanej od heveru. Že prej vyvařit a stačí jen tam. Pak jsem byl v servisu a tam že vyměnit oba prahy plus část předních blatníků. Cena 20.000 plus možná za podlahu. :? Tak se mi trochu podlomily kolena. Určitě by se s tou cenou asi dalo hnout dolů (co jsem pochopil, tak nejdražší je hodinová sazba a daň). Nicméně se jdu zeptat co se s tím dá jako všechno dělat? A jestli to má u auta co má 300.000 na tacháči ještě cenu dělat.

Popravdě jsem si kupoval cíleně starší a docela jsem si na něj už zvykl. Je jasné, že nějaké výdaje s ním ještě budou, ale co myslíte?

Uživatelský avatar
TheNeal
VWjunior
VWjunior
Příspěvky: 1683
Registrován: 28.12.2012 12:31
Bydliště: Ústí nad Labem/Hradec Králové

Re: Zrezlý práh

Příspěvek od TheNeal »

Nesmyslná cena - určitě se tu najde někdo, kdo to udělá levnějš a možná i líp a hlavně se s nim dohodneš líp co přesně a jak udělat. Samozřejmě se to dá taky jenom vyfouknout pěnou a na prasáka zamaskovat, ale to zaprvé moc životnosti auta nepomůže a za druhý (i když to záleží na motorizaci a využití) je dobrý mít plechy v kuse, protože je pak auto znatelně rigidnější a nekroutí se. Co a jak má smysl dělat je na tobě.

Odpovědět

Zpět na „Exteriér + Styling“