Nefunguje anténa a ovládání rádia na volantu

Sedačky, volanty, palubní desky, elektro...

Moderátoři: VWMysak, vtuni, HANZ500, MartinZ22

Odpovědět
v5chase
Řidič
Řidič
Příspěvky: 64
Registrován: 21.05.2019 10:10
Bydliště: Ostrava

Nefunguje anténa a ovládání rádia na volantu

Příspěvek od v5chase »

Zdravím.. stala se mi divná věc. Mám origo radio Delta a multifunkční volant. Pro poslech hudby používám ještě fm transmitter v zapalovači. Anténu jsem měl origo, ale v létě jsem tam našrouboval nějakou kratší čínu, která sice občas trochu hůř chytala rádio ale transmitter fungoval v pohodě. Včera cestou z práce vše v pohodě fungovalo akorát jak jsem asi hodinu popojížděl v zácpě v dešti tak to na chvilku vypadlo a šumělo, ale řikal jsem si že to třeba ruší auta kolem nebo počasí. Pak jsem zastavil v garážích obchodu a když jsem za hodinu odjížděl tak radio nic ani šum, jen když jsem dal hlasitost hodně vysoko tak jsem slyšel slabý šum, venku z garáží jsem teda zkusil normalní stanici naladit a nic.. zapnul jsem CD a zjistil že mi nejde ovládání na volantu ale ovladani tempomatu ano.
Dnes ráno radio fungovalo ale ovladani radia na volantu ne.. v půlce cesty do práce ale z ničeho nic jen šum.. vyndám transmitter a nenaladil jsem ani radio.

Nevíte v čem to může být? špatné rádio? říkal jsem si že mi asi zateklo do antény protože to těsnění to má za ty roky celkem za sebou ale nechápu proč nejde ovladani volantu.. je na tyto věci zvlášt některá pojistka? Odpoledne zkusim našroubovat anténu a napojim diagnostiku jestli to něco nepíše. Budu rád za každou radu předem.
Golf IV 2002 VR5 125kw AQN Highline L041
Passat B6 2010 2.0TDi CR R-line 18" Velos

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“