Přestala fungovat klima (climatronic)

Sedačky, volanty, palubní desky, elektro...

Moderátoři: VWMysak, vtuni, HANZ500, MartinZ22

Petee
Řidič
Řidič
Příspěvky: 157
Registrován: 02.03.2011 23:31
Bydliště: Jihlava

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od Petee »

Jo, je to čistý - tu jednotku pod baterií už jsme měl také rozebranou, kde jsem vyměnil všechny relátka...., ale samozřejmě nemůžu říct, že je v pořádku. Blbé je, že bych třeba chtěl prvně jenom vyměnit, abych se ujistil, že je to opravdu tím, než bych koupil ;)

Petee
Řidič
Řidič
Příspěvky: 157
Registrován: 02.03.2011 23:31
Bydliště: Jihlava

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od Petee »

Ma AC klima take jednotku dochlazovani? A pokud ano, je stejna jak pro climatronic? Ze bych ji na testovani mohl pujcit s AC-cka. Pokud tam tedy vubec je ;)

Uživatelský avatar
Goauld
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 4646
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Prostějov

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od Goauld »

Má, ale stejná není, existuje víc typů, vždycky musíš sehnat se stejným číslem, nebo adekvátní náhradu.
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6

Uživatelský avatar
duduh
VWsenior
VWsenior
Příspěvky: 2397
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Krnov - Jëgerndorf

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od duduh »

Jak to řekl Goauld:Hlídat- tečky,číslo,počet konektorů.
Přílohy
1J0 919 506K.jpg

Petee
Řidič
Řidič
Příspěvky: 157
Registrován: 02.03.2011 23:31
Bydliště: Jihlava

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od Petee »

Vcera jsem byl u kamarada ktery ma take Golf IV na vymenu jednotky dochlazovani. Ale po demontazi jednotky jsem zjistil, ze je uplne jina:-( Ja mam typ 1J0919506H a on ma 1J0919506K! Jedno pismenko a vsechno bylo jinak, dokonce i velikost konektoru. Nic mene jsem svou jednotku opet rozpulil a provedl jsem propajeni nekolika spoju na ktere jsem mel podezreni, ze nejsou 100%.

Petee
Řidič
Řidič
Příspěvky: 157
Registrován: 02.03.2011 23:31
Bydliště: Jihlava

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od Petee »

No a po te mi klima bezela zatim bez problemu. Jel jsem teda zatim jenom jednou ( asi 50km ). Takze to budu ted sledovat, ale zatim se to tvari tak, ze problem by mohl byt v te jednotce....

Petee
Řidič
Řidič
Příspěvky: 157
Registrován: 02.03.2011 23:31
Bydliště: Jihlava

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od Petee »

Tak jsme zase na začátku - klima prostě neběží - stále stejný průběh :( Už mě to nebaví.... Dnes jsem opět rozpůlil jednotku pro ventilátory a okem se zdá všechno v pořádku...Ale i přesto asi zkusím sehnat jinou.... Problém je v tom, že já mám asi nějaký starý typ - 1J0 919 506H a ten jsem sehnal nejlevnější za 2000,- Proč????? Vždyt v tom nic není???? Tři relátka a dva odpory!! ;)
Jinak co přesně značí ty tečky na té krabičce? Já mám na svém typu 3 ( na pravo ). A dočetl jsme se, že má jednotka se dá nahradit jednotkou 1J0 919 506E, ale ta má jednu tečku ( uprostřed na pravo ).....ale cenově je to teda podobný, takže i kdyby to šlo nahradit touto jednotkou, tak si stejně nepomůžu.:(

Uživatelský avatar
marfy8
VWsenior
VWsenior
Příspěvky: 2474
Registrován: 23.11.2011 22:25
Bydliště: Prostřední Bečva

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od marfy8 »

Jen se prodejce zeptej na funkčnost... Za tu cenu si kup 2ks i na příště :D
http://aukro.cz/jednotka-ventilatoru-sk ... 66852.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Petee
Řidič
Řidič
Příspěvky: 157
Registrován: 02.03.2011 23:31
Bydliště: Jihlava

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od Petee »

Jo, starší jsme našel taky za 200,-...ale asi to zkusím, moc možností nemám ;)

Uživatelský avatar
marfy8
VWsenior
VWsenior
Příspěvky: 2474
Registrován: 23.11.2011 22:25
Bydliště: Prostřední Bečva

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od marfy8 »

Jak starší, vždyť to je přesně ta co potřebuješ...

Petee
Řidič
Řidič
Příspěvky: 157
Registrován: 02.03.2011 23:31
Bydliště: Jihlava

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od Petee »

No to jo, ale není nová;) Jako nový díl ;) Že už je požívaná a aby třeba nebyla taky špatná ( pokud ta moje je špatná....to nevím )

Uživatelský avatar
marfy8
VWsenior
VWsenior
Příspěvky: 2474
Registrován: 23.11.2011 22:25
Bydliště: Prostřední Bečva

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od marfy8 »

Proto ti snad píšu ať napíšeš prodejci a zeptáš se na funkčnost...!
Nebo si kup novou no: http://www.cc-autodily.cz/jednotka-rid-pro-el-ve" onclick="window.open(this.href);return false;

Petee
Řidič
Řidič
Příspěvky: 157
Registrován: 02.03.2011 23:31
Bydliště: Jihlava

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od Petee »

Já tě samozřejmě chápu - proto zase píšu já - nemám moc možností, protože 4500 za to nedám ;) To radši tu klimatizaci vyndám z auta ;) Takže koupím starší....už jsme psal prodejci tak uvidím co napíše.
Díky za snahu ;)

Uživatelský avatar
marfy8
VWsenior
VWsenior
Příspěvky: 2474
Registrován: 23.11.2011 22:25
Bydliště: Prostřední Bečva

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od marfy8 »

Petee píše:klimatizaci vyndám z auta ;)
Rychle by sis to rozmyslel :laugh: :laugh:

Uživatelský avatar
kanin
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 371
Registrován: 30.04.2008 21:00
Bydliště: severní morava

Re: Přestala fungovat klima (climatronic)

Příspěvek od kanin »

taky mám měnší problém k klimou :blush: nefungovala mi, kompresor v hajzlu...dal jsem druhý, doplnil chladivem a fungovala krásně. Pak stále fungovala, ale začli se mi vypínat a zapínat sahary v intervalu cca 5 vteřin. No a teď se mi už ani neroztočí a klima fouká jen na jedničku co se uchladí jízdou :? VAG bez chyb, takže jednotka dochlazování ?? :mrgreen:

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“