Porucha motoru

1.4, 1.6, 1.8....

Moderátoři: čapik, -Jakub-

Odpovědět
Uživatelský avatar
Milcus242
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 45
Registrován: 13.03.2009 08:01

Porucha motoru

Příspěvek od Milcus242 »

Ahoj všem mam pořad problem s autem 1,4 55Kw po 70 km se mi rozsvítí kontrolka že mam vysoky emise a hodí to chybu čislo 18610 vynechávání zapalovaní atd. Když jsem se podival na netu na to číslo tak my vyjelo tohle:

snímač klikového hřídele.jpgSnímač otáček klikového hřídel sehrává obdobnou roli ve snižování emisí dopravní techniky, tedy obdobně jako snímač otáček vačkového hřídel. Jeho úkolem je spolehlivé zajišění přenosu impulzů otáčk pro řídící jednotky vozidel. Kvalitní snímače otáček klikového hřídele tak mohou zajišťovat nezbytné informace o otáčká pro řízení vstřiku paliva, zapalování či vznětu směsi, řízení lambdasond, řízené dodávky vzduchu pro kontolovaný zápal/vznět směsi nebo řízení procesu chlazení motoru. Všechny údaje jsou tak zpracovány a řízeny řídící jednotkou v závislosti na režimu jízdy včetně snížení emisních hodnot, spotřeby paliva včetně oprtimalizace výkonu motoru. V naší nabídce naleznete originální snímače včetně OE značení, které umožní lepší identifikaci dílů. Vzhledem k rozsahu OE čísel, nemohli jsme tato všechna uvést do našich nabídkových listů. Doporučujeme proto telefonický nebo e-mailový dotaz pro přesnou identifikaci požadovaného dílu.

Je možny že by to mohlo byt tim? Rozsvítí se mi to při plynuly jízdě bez škubaní na čtvrt plynu. Dík za rady :wink:

kostkapitrs
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: 05.12.2009 11:52

Re: Porucha motoru

Příspěvek od kostkapitrs »

mám problém motor nemá výkon na diagnostice nic nalezeno preventivně se měnila lambda před katem motor stále nejede prosím o radu
golf plus 1,6fsi

Odpovědět

Zpět na „Motory - benzin“