Golf 6 GTI - BCM komfortní jednotka - retrofit

Moderátor: SandrikGVI

Odpovědět
Taca331
Nový člen
Nový člen

Golf 6 GTI - BCM komfortní jednotka - retrofit

Příspěvek od Taca331 »

Zdravím,

jelikož už jsem zmatený a nejde pořádně najít žádná informace i ve VW mě poslali někam, rád bych se zeptal jestli někdo nemá zkušenost s výměnou BCM jednotky.

Mám Golf 6 GTI z roku 2011 a BCM 1K0937086H - což je Midline. Chci ugradovat na Highline, protože chci dodělat pár věcí - odskok kufru přes klíček (hardware už nainstalovaný), a elektronicky sklopná zrcátka (mám už ovládání do dveří, motůrky s jednotkami do dvěří a samo zrcátka). Nic z toho ale moje aktuální BCM nepodporuje a nedá se nakódovat ve VCDS.

Takže moje otázka, dělal někdo už? Zná někdo nějakou kompatibilní Higline BCM pro Golf 6? Chytrá uměla inteligence radí 1K0937087P nebo Q, ale ani jedna z těhle jednotek se nikdy nedávála do Golfu a nevím jestli by to fungovalo.

Poradil by někdo kód Higline jednotky (co třeba v Golfu má a podporuje ty věci) nebo měnil někdo a má odzkoušeno jakou lze použít ideálně bez nějakého tahání kabelů?

Nebo kdyby někdo přímo dělal, možná ještě lepší. Včetně kódování a všeho ať to funguje.

Díky!

tornado1
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Re: Golf 6 GTI - BCM komfortní jednotka - retrofit

Příspěvek od tornado1 »

bcm menit nemusis nesouvisí s tím
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

Taca331
Nový člen
Nový člen

Příspěvek od Taca331 »

No, ale viděl jsme videa, když jsem si to zjišťoval, že na odskok zámku, i na sklopení třeba zrcátek se zamčením auta, musíš kódovat. Já tam ty možnosti podle videí ani nemám. Takže nesouvisí?

tornado1
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tornado1 »

Nesouvisi
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“