Discover Media

Elektronika vozu + vše uvnitř

Moderátor: Olaf87

Andy2222
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 13.06.2017 15:50

Discover Media - ukazatel okamžité spotřeby

Příspěvek od Andy2222 »

Dobry den,

chcel by som sa spytat - kde najdem ukazovatel okamzitej spotreby pre radiu Discover Media - radio po facelifte 2017 rok vyroby

Dik
Andy

Uživatelský avatar
wittmann167
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 343
Registrován: 13.02.2014 22:37
Bydliště: Matrix - ostatně jako každý

Re: Discover Media - ukazatel okamžité spotřeby

Příspěvek od wittmann167 »

Domnívám se, že na rádiu ukazatel okamžité spotřeby není. Je pouze na Maxidotu mezi budíky.
VW Golf Sportsvan 1,4 TSI Maraton Edition, bílá Pure
Mio MiVue C330

Uživatelský avatar
ladaf
Závodník
Závodník
Příspěvky: 692
Registrován: 12.08.2015 08:24

Re: Discover Media - ukazatel okamžité spotřeby

Příspěvek od ladaf »

Neni okamzita ani v tom eko pruvodci nebo jak se to jmenuje? Blue trainer nebo tak neco.
Golf VII Variant Highline 1,4 TSI 6G Černá Deep perleť

Uživatelský avatar
daniel83
Závodník
Závodník
Příspěvky: 537
Registrován: 01.06.2016 21:48

Re: Discover Media - ukazatel okamžité spotřeby

Příspěvek od daniel83 »

V Blue traineru je pouze průměrná spotřeba, a pak různé grafy zobrazující, jak ekonomicky jedeš, ale okamžitá spotřeba tam není.

Uživatelský avatar
ladaf
Závodník
Závodník
Příspěvky: 692
Registrován: 12.08.2015 08:24

Re: Discover Media - ukazatel okamžité spotřeby

Příspěvek od ladaf »

To pak dává smysl, při jízdě by nekoukal řidič před sebe :)
Golf VII Variant Highline 1,4 TSI 6G Černá Deep perleť

Uživatelský avatar
psi66
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 32
Registrován: 14.05.2009 17:27

Discover Media

Příspěvek od psi66 »

Na stránkách https://webspecial.volkswagen.de/maps/de/de/index.html" onclick="window.open(this.href);return false; je myslím je nějaká aktualizace map.
Pokud použiji aktualizační software tak ten říká že používám aktuální verzi.

Přímo stažené mapy mají v DBinfo - ApplicationSoftwareVersionNumber="0915" já mám 0820. Takže tuším , že už by mohlo být něco nového.

Nějaká zkušenost s touto či jinou možnou aktualizací?

Aktualizace:
Tak jsem to nakonec vyzkoušel a přináším výsledek.
Problém byl v tom, že se musí použít na aktualizovaná data originál VW SD karta (tu se mi nechtělo mazat i když v návodu říkají "smažte původní obsah") a jinou prostě navigace odmítá.
Takže už jen info z navigace před a po aktualizaci.
0820.JPG
0915.JPG
VW GOLF VII , ME FL, 1,4 TSI 92kW

Pavel77
Řidič
Řidič
Příspěvky: 108
Registrován: 26.04.2015 13:39

Re: Discover Media

Příspěvek od Pavel77 »

Také jsem aktualizoval (přes DiscoverCare).
Po aktualizaci se mi nezobrazují dopravní značky (rychlost).
Před aktualizací to normálně fungovalo...
Jak to vypadá u Tebe?

Ještě zkusím dát na kartu přímo stažená data.

Díky,
P.
GVII Variant Highline 1,4 TSI, DSG, modrá Pacific

Uživatelský avatar
psi66
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 32
Registrován: 14.05.2009 17:27

Re: Discover Media

Příspěvek od psi66 »

Značky se mi zobrazují. Mám ale čtení dopravních značek, což nedokážu vypnout, takže nevím zda to nějak neovlivňuje. Zobrazování značek jde jen vypnout v mapách u navi nebo na display u budíků. Měl jsem do navigace přidaný POI ( radary,měření rychlosti atd. ) a ty zůstaly, jen jsem je musel znova "vybrat".
VW GOLF VII , ME FL, 1,4 TSI 92kW

Uživatelský avatar
Bounty
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 222
Registrován: 10.05.2017 20:57
Bydliště: Beskydy

Re: Discover Media

Příspěvek od Bounty »

Máte tady někdo 8" navigaci Discover Media v kombinaci s Active Info Display?

libkr
Řidič
Řidič
Příspěvky: 52
Registrován: 24.03.2012 16:13

Re: Discover Media

Příspěvek od libkr »

Mám tuhle kombinaci.
̶G̶I̶V̶ ̶V̶a̶r̶i̶a̶n̶t̶ ̶A̶X̶R̶,̶ ̶M̶o̶o̶n̶l̶i̶g̶h̶t̶ ̶B̶l̶u̶e̶ ̶P̶e̶a̶r̶l̶ ̶L̶C̶5̶M̶,̶ ̶1̶6̶"̶ ̶B̶r̶a̶n̶d̶s̶ ̶H̶a̶t̶c̶h
GVII Variant 2,0TDI DSG7 RLine, Atlantic Blue, Shetland, 17" Madrid

Uživatelský avatar
Bounty
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 222
Registrován: 10.05.2017 20:57
Bydliště: Beskydy

Re: Discover Media

Příspěvek od Bounty »

A jsi spokojený, nebo bys volil jinak do budoucna? Uvažuji o Active Info Display, ale bez navigace mi přijde jeho potenciál nevyužitý, zkrátka samostatná navi nebo samostatný AID mi nedává moc smysl, jedině skloubit dohromady. Za jakýkoliv poznatek budu rád.

Jak moc jsou mapy aktuální, popř. jak často se aktualizují?

libkr
Řidič
Řidič
Příspěvky: 52
Registrován: 24.03.2012 16:13

Re: Discover Media

Příspěvek od libkr »

Discover Pro je drahá hračka, ale chtěl jsem navigaci, poněvadž toho dost nacestuji. Zatím jsem spokojen a zvolil bych tak znovu, i když neuvažuji kupovat v dohledné době další auto.
Aktuální mapy snad nejsou nikdy, ale tyhle se dost blíží realitě, nové kruháče, obchvaty atd..., na určenou adresu mě to dovedlo vždy.
Od listopadu 2017 zatím jedna aktualizace.

Jako výhodu považuji spojit systém s internetem pomocí Car-Net a nahrát tak trasy a cílové body přímo do auta, včetně mobilní aplikace.
Pokud si během jízdy online pomocí hotspotu z telefonu, máš aktuální informace o dopravě po celé trase až do cíle.
Jako nevýhodu považuji hladký lesklý povrch.

Společně s AID funguje fajn, navi bud na displeji nebo v budíkách, jak se ti hodí.

Občas používám i Carplay, ale tady bude muset Apple ještě trochu zapracovat, aby zpřístupnil další aplikace ve svém systému. Používal jsem třeba TomTom Mobile,Waze nebo iGO.

Rád zodpovím další dotazy.
̶G̶I̶V̶ ̶V̶a̶r̶i̶a̶n̶t̶ ̶A̶X̶R̶,̶ ̶M̶o̶o̶n̶l̶i̶g̶h̶t̶ ̶B̶l̶u̶e̶ ̶P̶e̶a̶r̶l̶ ̶L̶C̶5̶M̶,̶ ̶1̶6̶"̶ ̶B̶r̶a̶n̶d̶s̶ ̶H̶a̶t̶c̶h
GVII Variant 2,0TDI DSG7 RLine, Atlantic Blue, Shetland, 17" Madrid

Uživatelský avatar
cuero
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: 19.03.2010 17:52

Výměna displeje Discover media za fecelift?

Příspěvek od cuero »

Kluci,poradí někdo, jestli jde snadno (výměna kus za kus) nahradit starý displej Discover media tím novým skleněným panelem?
Na Ebay se facelift Discovery dá koupit kolem desítky. Nebo se musí kódovat, případně měnit i jednotka v šuplíku?

Uživatelský avatar
Bounty
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 222
Registrován: 10.05.2017 20:57
Bydliště: Beskydy

Re: Discover Media

Příspěvek od Bounty »

O Discover Pro neuvažuji, to je pálka jako hrom, a hlavně se mi bez těch otočných čudlíků jeví nepraktická, jediné plus z mého pohledu je vyšší rozlišení. I tak vím, že mi u rádia bude chybět tlačítko "MUTE" :( .

App-Connect bych nevyužil, osobní telefon mám Blackberry OS a služební Windows Phone.

Jako budu za blbce, že si třeba za tu cenu nepřiplatím výkonnější motor (92kW -> 110kW), ale rád cestuji a naopak nerad bloudím, a jelikož nejsem žádný závodník a povětšinou jezdím sám nebo ve dvou, tak 125 kobyl musí stačit.

libkr
Řidič
Řidič
Příspěvky: 52
Registrován: 24.03.2012 16:13

Re: Discover Media

Příspěvek od libkr »

To, že se svobodně rozhodnete neznamená, že budete za blbce.
̶G̶I̶V̶ ̶V̶a̶r̶i̶a̶n̶t̶ ̶A̶X̶R̶,̶ ̶M̶o̶o̶n̶l̶i̶g̶h̶t̶ ̶B̶l̶u̶e̶ ̶P̶e̶a̶r̶l̶ ̶L̶C̶5̶M̶,̶ ̶1̶6̶"̶ ̶B̶r̶a̶n̶d̶s̶ ̶H̶a̶t̶c̶h
GVII Variant 2,0TDI DSG7 RLine, Atlantic Blue, Shetland, 17" Madrid

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektronika“