1) Vstříky Sprint 764 pro dostatek paliva
2) Hybrid turbo nebo turbo z PDčka s tím, že bych řešil usazení turba
3) Vzduch z přední mlhovky.. respektive mlhovku tam nemám a dostal jsem takový nápad to tahat studený vzduch tamtudy s tím, že bych si dal filtr z race shopu (takový ten klasický boxový akorát umyvatelný a musí se olejovat)
TEĎ TO S ČÍM SI NEVÍM RADY - Spojka. Jasný je to, že tam půjde jednohmota ale co přitlačák atd? Vydrží to? Bojím se trošku víc toho, že by to mělo o dost vyšší výkon na to, aby ostatní součástky vydrželi. Respektive jsem si vyjel od AI nějaké věci, ale nevěřím tomu jak zkušenostem od lidí a nebo názorů od vás.
Co mi vyjelo:
Setrvačník (Jednohmota): Velké těžké kolo přišroubované k motoru. (Místo drahé dvouhmoty se dá nezničitelný kus železa).
Lamela: Způsobuje přenos síly. (Nechá se potáhnout tvrdým materiálem HDS 57 v Renovaku).
Přítlačný talíř (Přítlačák): Tlačí lamelu k setrvačníku. (Koupí se nový silnější z verze VR6).
Vypínací ložisko: Díl, na který šlapeš přes pedál. (Koupí se nové).
Dává mi to smysl až na ten Přítlačák tam se lehce bojím že to netrefím a že to je blbost.. Názor na celý tenhle plán? Mám potom chuť to i položit níž.. co výfukový systém.. bude to zvládat? Díky všem za názory