Doplňky a zajímavosti pro VW Golf III, aneb vylaďte svou G3

Co se děje kolem VW.

Moderátoři: LukaSHek, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
admin
Administrator
Administrator
Příspěvky: 821
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Serverovna
Kontaktovat uživatele:

Doplňky a zajímavosti pro VW Golf III, aneb vylaďte svou G3

Příspěvek od admin »

Doplňky a zajímavosti pro VW Golf III, aneb vylaďte svou lásku k dokonalosti!

Patříte mezi šťastné majitele legendárního VW Golfa třetí generace? Pak zbystřete, čeká Vás pravidelný seriál dnes se zaměřujeme na šikovné doplňky pro G III, které by vás mohly (a měly) zajímat. Dnes se podíváme trochu zeširoka kolem auta, hlavně na podvozek, vzhled, ale nezapomeneme ani na čistotu a pohodlí uvnitř vozu. Začínáme právě teď...

Lízátko, které mění vzhled a chrání motor
http://vwshop.cz/371-371-home/lizatko-n ... -style.jpg[/image]První dnešní tématickou novinkou je lízátko předního nárazníku, které potěší hned dvěma funkcemi; plní roli ochrannou a samozřejmě, a to nás těší především, estetickou. Na první pohled je totiž vidět, k čemu právě tenhle spoiler směřuje – opticky snižuje a zároveň rozšiřuje předek auta. Krom toho, že z dříve „hubeného“ sportovce GIII učiní lízátko vzhled robustnějšího, mohutnějšího siláka ve stylu VW Golf 3 VR6, jeho další úlohou je ochrana motoru před nárazem a poškozením zespodu.

Spoiler se připevňuje snadno na přední originální nárazník, není potřeba nějaké přílišné zručnosti, poradí si s tím každý. Za těch pár korun tahle sranda opravdu stojí, snadná montáž, vylepšený vzhled vozidla a ochrana motoru. To celé jen za 330 Kč!



Sání vzduchu a klasický VW design trochu jinak
http://vw-club.cz/images/air_mrizka.jpg[/image]U předního nárazníku ještě chvilku zůstaneme. Další zajímavostí, která je také za pár kaček, je tzv. Air Intake sada, neboli dvojice speciálních otvorů pro přívod vzduchu k sání. Studený vzduch je sváděn přímo do sání – pokud tedy necouváte, jen tehdy Air Intake nefunguje :)
Skvěle vylepšuje vzhled, dodává předku vozu takový zahloubaný, podmanivější výraz a to se nám líbí! A cena? Něco málo přes 500 Kč, to není špatné, co říkáte?

Když už jsme u sání, klasická VW mřížka je možná pro někoho už trochu ohraná písnička a tak potěší změna. Navíc, změna docela praktická, dalším dnešním tipem jsme totiž zvolili mřížku bez znaku VW. Díky netradičního vzhledu bez znaku totiž tahle mřížka nepřitahuje nechvalně známé noční sběratele VW znaků a tím šetří vaše nervy a peníze. Mřížka je k dostaní za necelých 350 korun, což je cena více než sympatická a je k dispozici pro všechny varianty modelové řady Golf III.


Podvozek je základ, nastavte si ho sami rychle a jednoduše!
http://vwshop.cz/452-452-home/ta-stav-p ... toledo.jpg[/image]Pořádný podvozek, to je základ pro ten nejlepší zážitek z jízdy. Na podvozku záleží, jak se auto chová v zatáčkách, jestli dobře drží, nepřetáčí, atd., sami to znáte. Pokud navíc chcete podvozek ladit častěji, podle toho, kam se chystáte a jakou jízdu od svého VW oře očekáváte, přinášíme tip, jak si nastavit podvozek přímo na autě bez potřeby nějakého složitého či drahého procesu. Jde o kompletní sadu pro snadno výškově stavitelný podvozek na Golf III.

Sada obsahuje čtyři tlumiče a čtyři pružiny, plus „štelovací“ mechanismus. Jakmile ji nasadíte na auto, můžete nastavit rozsah snížení 35 mm až 65 mm vpředu, snížení nápravy vzadu pak snadno upravíte od 30 mm až do 60 mm. Podle libosti je tak možné kdykoli zvýšit nebo snížit podvozek auta a vyladit jej k dokonalosti bez nutnosti montáže / demontáže jiných pružin a tlumičů. Výhodou je rychlé přizpůsobení podvozku místním podmínkám a aktuálním potřebám. Kdyby se vám zachtělo trochu cestovat, nahodíte výšku, pokud si chcete užít sportovní jízdu (tzv. předváděčku, vábničku), během chvíle snížíte... Celá záležitost je přitom zcela legální, nehrozí problémy s PČR, ani na technické kontrole. Cena kompletního setu vychází na nějakých 5.800 Kč.


Zadní světla a stylové boční blinkry
http://vw-club.cz/images/svetla_blinkry.jpg[/image]Na závěr jsme vám přichystali pár velmi žádaných drobností, jedná se o klasická, často sháněná zadní světla, která jsou k dostání (vyjma kombíků) pro všechny varianty Golfu třetí generace a stylové blinkry, které jsou šité Golfu III přímo na míru.
Pasují přesně na místo původních blinkrů, ale vzhledem jsou s originály naprosto nesrovnatelné. A to je dnes přátelé vše, abychom vás snad příliš nevyčerpali, tak si další vychytávky necháme na příště.



Popsané produkty:
Lízátko - http://vwshop.cz/Naraznik-spoilery-kit/ ... style.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Air intake - http://vwshop.cz/Predni-mrizky-nasavani ... cerna.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mřížka - http://vwshop.cz/Predni-mrizky-nasavani ... cerna.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Podvozek - http://vwshop.cz/Sportovni-podvozky-tlu ... 44067.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadní světlomety - http://vwshop.cz/Zadni-svetla-optika/15 ... -bila.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Boční blinkry - http://vwshop.cz/Bocni-blinkry-smerovky ... chrom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Přílohy
uvodka.jpg

VWshop.cz
Člen klubu
Příspěvky: 671
Registrován: 05.04.2012 19:00

Re: Doplňky a zajímavosti pro VW Golf III, aneb vylaďte svo

Příspěvek od VWshop.cz »

Mrkni sem:
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... l#p1872377" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... l#p1901240" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... l#p1401850" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=1 ... l#p1409321" onclick="window.open(this.href);return false;
Jezdíš ve VW a neznáš VWshop.cz?

Odpovědět

Zpět na „Novinky & Tiskové zprávy“