US GTI a R Aftermarket kity pro VW Golf 8 lákají Evropské zákazníky

Co se děje kolem VW.

Moderátoři: LukaSHek, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
admin
Administrator
Administrator
Příspěvky: 822
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Serverovna
Kontaktovat uživatele:

US GTI a R Aftermarket kity pro VW Golf 8 lákají Evropské zákazníky

Příspěvek od admin »

Volkswagen Golf GTI a Golf R má na každém světadílu trošku jiná specifika, ale slučuje je na oko lákavý vzhled.

To co bylo dříve standardem jen v USA už proniklo i na Český trh. Nemusíte již mít 180kW, aby Vaše auto vypadalo jako, že je má. Nicméně musíte si takové auto nakonfigurovat již z výroby. Volkswagen v USA jde ještě dál a nabízí aftermarket kity pro předělání na vzhled Golf GTI a R. Díky plitkým prodejům v USA se musí VW snažit mnohem více než v EU a jak je známo amíci chtějí všechno superhezké. Tyto kity mění převážně exteriér vozu, ale k dispozici jsou i některé doplňky pro interiér. Ty neposkytují tak poutavou iluzi jako kousky aplikované z exteriéru, ale i tak jde o příjemnou možnost.


956649.jpg
956649.jpg (203.46 KiB) Zobrazeno 4021 x
Hein Schafer, senior viceprezident pro produktový marketing a strategii společnosti Volkswagen of America, říká, že důvodem zavedení těchto dílů je podpora individuality. Říká: "GTI je naším nejpříběhovějším vozem pro nadšence. Jeho majitelé si v minulosti vybírali vůz tak, aby odpovídal jejich osobnosti a životnímu stylu, a my jsme hrdí na to, že jim k tomu můžeme nabídnout katalog dynamických možností i pro majitele běžných vozidel."

Aby aftermarket falešný Golf GTI a R působil ještě výraznějším dojmem, připravil specialista značky, společnost Oettinger Sports Systems, sadu předních a zadních prahových lišt a střešní spoiler na hranu střechy. V zájmu pohodlí a profesionální montáže mohou být všechny tyto díly lakovány a instalovány v síti prodejců US Volkswagen nebo v nezávislých karosárnách. Trhu s novými i starými novy tento trend prospívá, protože i z toho nejlevnějšího vozu lze udělat prémiovku. Tesla vsadila na online hry, aplikačky, kryptoměny a Volkswagen stále hraje na klasické emoce. Bude to stačit?

956650.jpg
956650.jpg (143.76 KiB) Zobrazeno 4021 x


Společnost Osram se rovněž zapojila do vývoje sady unikátních dynamických LED směrovek pro kryty vnějších zpětných zrcátek, které jsou při nečinnosti ztmavené. Jakmile se světla rozsvítí, následují sekvenční plynulý pohyb zevnitř ven. Ty mohou být namontovány u prodejců bez jakéhokoli specifického kódování. Do katalogu se dostává nový dynamický design středového víčka kola jako závěrečná úprava. Tento detail zůstává při otáčení kola ve svislé poloze, jak to můžete vidět na vozech Rolls-Royce.


956651.jpg
956651.jpg (177.35 KiB) Zobrazeno 4021 x

Koncem jara letošního roku bude k dispozici sada ochranných krytů zadního nárazníku dodávaná společností Bumperdillo. Ta se bude hodit těm, kteří do kufru nakládají velké kusy nákladu, které by mohly poškodit lak. Poslední možností v katalogu je bezrámové a automaticky stmívatelné zpětné zrcátko, které obsahuje systém HomeLink Connect. To se připojuje k funkci Front Assist, která byla do nabídky zařazena koncem loňského roku.

Ocenili byste takovou nabídku i u nás?


956663.jpg
956663.jpg (144.6 KiB) Zobrazeno 4021 x

Odpovědět

Zpět na „Novinky & Tiskové zprávy“