Ahoj všem. Řešil jsem problém se zlámaným svazkem kabelů ve dveřích u řidiče ,neustále se pálila pojistka na stahování oken, takže přestalo fungovat stahování všech oken a zamykání. Kabelový svazek je nový, zamykání funguje, ovládání zrcátek taky, ale okna nejedou nikde.V motorkách jen cvaká. Od pojistky na okna je spálená bužírka od modro černého kabelu-nejspíš příčina problému. Nemáte někdo tušení, kam ten kabel vede ? Netroufám si rozebrat celou palubku.
Nebo prosím o kontakt na šikovného autoelektrikáře v okolí Brna, který by to uměl opravit.
nefunkční stahování oken B6
Moderátoři: KJirka, ejne, pásovec
Pravidla fóra
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
- Ergo
- VWagenista

Re: nefunkční stahování oken B6
B6 nemá samostatně pojistku na okna. Pokud by odešla pojistka pro ŘJ dveří, nešlo by ovládání zrcátek.
Zkontroluj svazek, je rozdíl zapojení na 2006 a 2008.
Zkontroluj svazek, je rozdíl zapojení na 2006 a 2008.
-
šelma
- Nový člen

Svazek není nový,ale jsou vyměněny pouze jednotlivé dráty.Co ještě ovládá okna?Spínače oken jsem kontroloval a ok.Komfortní jednotku jsem měl rozebranou a není vidět žádná oxidace.Jdou nějak vyzkoušet samostatně motorky na stahování bez kabeláže?
- Ergo
- VWagenista

Když vytáhneš ŘJ dveří od motoru okna, tak uvidíš dva kontakty a na ty připojíš 12V (polaritou se mění chod motoru nahoru/dolu)