Passat b6 2009 nejde odemknout

2005 - 20..

Moderátoři: KJirka, ejne, pásovec

Pravidla fóra
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
Odpovědět
P.krejcar
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 15.10.2023 10:03

Passat b6 2009 nejde odemknout

Příspěvek od P.krejcar »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, auto mi najednou nejde odemknout, ani dalkou, ale ani klíčkem přes zámek. Dioda na dveřích nebliká, nicméně baterku jsem dával novou cca měsíc zpátky. Na DO mikrospinace fungují, normálně blikající. Mě z toho stavu vychází vybitá baterie, nicméně i při vybite baterií by mělo jit odemknout přes klíček, není to tak? Nemáte někdo s tímto zkušenost? Nechce se mi hned brát cihlu z chodníku ale nevím, jestli je třeba možné se nějak dostat pod haupnu bez odemčení auta? Taky mi minulý týden přestaly úplně reagovat zadní levé dveře, jak odemknout, tak i okýnka, I když si myslím že to by s tímto problémem nemělo mít co dělat, dočetl jsem se že to může být komfort modul, je to možné? Moc děkuji za jakoukoli řadu :thanks:

Uživatelský avatar
srotty
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 4769
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: OLOMOUC

Re: Passat b6 2009 nejde odemknout

Příspěvek od srotty »

Pokud odemykáš klíčkem přímo ve dveřích, jsou tam jakoby dvě polohy. První ,co sepne mikrospínač a auto přes centrál odemkne. Druhá (musíš otočit ještě o kousek dál a jde to mnohem tíž) je už mechanické odemčení přímo zámku.

Odpovědět

Zpět na „Passat 3C / CC“