Výměna rádia CC 1. gen bez překódování

2005 - 20..

Moderátoři: KJirka, ejne, pásovec

Pravidla fóra
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
Odpovědět
hanuivo1
Nový člen
Nový člen

Výměna rádia CC 1. gen bez překódování

Příspěvek od hanuivo1 »

Zdravím.

Rozhodl jsem se vyměnit RS510 s externím Blutooth modulem (zádio a modul fyzicky oddělen) a CD changerem (ten jsem nechal v kastlíku) za Android Autorádio. Všechno prošlo v pořádku ale jak začlo mrznout, začal se projevovat následující problém. Po zasunutí klíčku se rádio nastartuje, nenaběhne Android Auto a zvuk se rozběhne. Někdy se ale stane, že ani to nejde. Prostě vidím obraz, Android Auto reaguje na dotyky, ale zvuk nejde.

Je možné, že v autě ta řídící jednotka, co slučuje zvuky z různých zdrojů (různé bimbání při nezapnutých drátech, alarm zvuky, zvuky senzorů vzdálenosti atd zvuk z rádia prostě nepropustila?

Když jsem vymontovával rádio, nic jsem nekódoval, stejně jako když jsem vytahoval externí BT modul. Nokia modul pod sedadlem spolujezdce je odpojené. Takže jediné, co by mohlo nějak snad zasahovat je CD changer, který jsem vytáhnul včera.

Nevíte někdo, proč to nejde? Nesetkal se někdo s podobným problémem?

Ještě zkusím výdtup rádia připojit na nějaký reproduktor abych slyšel, jestli to hraje, ale nevím, co zjistím.

Závada pomine, jakmile zresetuju hardwarově tlačítkem. Pak rádio nabootuje a zvuk se objeví. Pokud restart se rádio na chvíli vypne po resetu a je v autě zima, stane se to samé. Jinak všechno jede jak má.

roman.007
Řidič
Řidič

Re: Výměna rádia CC 1. gen bez překódování

Příspěvek od roman.007 »

:) Ja mel RNS 310, pak jsem koupil chinu: Junsun V1 Plus (4GB 64GB)7" Pasuje jako hrnec na pr**l s LTE.
Ale: mizerny prijem radia, LTE se odpojovalo, Z-Link na android auto / iphone se neodpojil nikdy, BT v podstate na okrasu.
Neslo nastavit extra pokyny navigace, jakekoli, ktera prehravala pokyny prez carplay, pri prehravani hudby .mp3 s USB a po vypnuti auta, jsem musel znova nastavit co chci prehravat, protoze to je vlastnost. (radio nabehne asi za 2 vteriny a nestaci indexovat soubory.)
Neslo ani nastavit jiny defaultni prehravac misto puvodniho, treba VLC.
Jako radio super, miliarda funkci. Jen je potreba nakodovat spravne CAN adapter ve skrytem menu. Ja mel CAN SimpleSoft a nastaveno VW universal ALL_XP01. Radio me stalo 3800,- v aute vydrzelo ani ne mesic..... Kdyz tak ho za 1500,- necham. Je od original distribuce junsun a podpora je tam slusna.,
Jsem ze Svetle nad Sazavou.

Tak jsem se nastval a koupil RNS 510 a jsem spokojen. Rikejte si co chcete, ale original je original.
VW PASSAT CC B6 (357),CAWB, 147 kW (200 PS) - černá metalíza, 10/2008 - benzín, automat.

roman.007
Řidič
Řidič

Příspěvek od roman.007 »

Proste projed skryte menu, tam se nastavuje hodne parametru, zadni kamera, PDC, zesilovac. Cinan Ti rekne kod. Ja mel kod do tovarniho nastaveni: 000000.
Ty cinske radia jsem mel 2 a to prvni melo kod 3378. Prvni stalo 1500, druhe 3800. Jediny rozdil byl ve velikosti pameti, prvni 2/32GB, na android auto/carplay se pouzival Mirror link, to znamenalo nekolikrat reset radia aby se to chytlo, a to druhe 4/64. HW je to stejne. Jen jine UI.

Ty nastaveni jsou tam 2. To co potrebujes je to nastaveni kde jsou polozky: Network, General, Displas, Sound, FACTORY, System.
VW PASSAT CC B6 (357),CAWB, 147 kW (200 PS) - černá metalíza, 10/2008 - benzín, automat.

roman.007
Řidič
Řidič

Příspěvek od roman.007 »

Obe tam vydrzeli cca mesic nez jsem se nasral a zainvestoval do originalu.

Odpovědět

Zpět na „Passat 3C / CC“