Vysoký tlak pod víkem ventilů
Moderátoři: KJirka, ejne, pásovec
Pravidla fóra
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
Moji milí příznivci nových Passatů, předtím než založíte nové téma důkladně projděte FAQ a ostatní témata, případnì použijte VYHLEDÁVÁNÍ.
Fotky svých Passatů vkládejte do podsekce (ne)Jen můj Passat 3C / CC a nezapomeňte u fotek mazat RZ.
Poptávky a nabídky do této sekce nepatří. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána.
S problémy týkající se chodu sekce se na mě obracejte v SZ.
pásovec
-
Čertoušek
- Nový člen

Vysoký tlak pod víkem ventilů
Pánové, prosím o radu. Motor 2.0, BMP, 103 kW. Motor hodně tlakuje vrchem pod víko ventilů. Naskočí , ale za chvilku zhasne., po otevření víčka dolévání oleje chytne, ale jde tlak ven a hodně stříká olej. VCDS neukazuje žádnou závadu. Děkuji za radu.
- Petr Pasik
- Jezdec

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysoký tlak pod víkem ventilů
Tlakuje nahoře,ale jde to sdolaTlak jde prepadovymi kanály v bloku a hlavě nahoru.Ve ventil.viku mas vyvod do systému odvětrání, labyrinty,kde se odloučí olej od vzduchu,za labyrinty je asi PCV ventil.Hadam tedy, že problem bude v tomhle systému.Bud ucpaný labyrinty, vadný zalepený PCV ventil-v podstate jen pružina a membrana.Pak uz asi zbyva jen kontrola kompresí.
VW Passat B8 2.0TDI CRLB CHIP 137kW DSG6 remap
VW Golf MK IV 1.6 16V AZD man5
VW Golf MK IV 1.6 16V AZD man5