2DIN Autoradio, majitel si stěžuje

1997 - 2004

Moderátoři: standokan, rapid.direct

Pravidla fóra
Moji milí příznivci passátkù, předtím než začnete zakládat téma koukněte do FAQ, případně použijte VYHLEDÁVÁNÍ. Fotky svých mazlikù vkládejte do (NE)JEN MŮJ PASSAT a nezapomeňte u fotek mazat RZ. Poptávky a nabídky do této sekce nepatří, automaticky budou přesunuty do příslušné sekce. Neslušná, hrubá, výhružná slova a jinak zákonem nepřijatelné texty budou smazána. Pokud máte dojem, že jiné než sprosté slovo v určité souvislosti ani napsat nelze, dejte místo jednoho písmenka ve slovì hvězdičku.S problémy se na mě obracejte v SZ. moderátoři
Odpovědět
Lukyn41
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 05.07.2020 08:51

2DIN Autoradio, majitel si stěžuje

Příspěvek od Lukyn41 »

Dobrý den,
předem se omlouvám pokud se sem toto téma nehodí ale z této situace jsem poněkud nesvůj a nevím jak správně zareagovat :| :?: .
Začnu tedy od začátku. Před dvěma dny jsem se rozhodl prodat svoje 2DIN radio které jsem objednal z číny (stálo cca 900 Kč + pošta cca 150 Kč). Radio jsem původně chtěl do WV golf 4 1.9 Tdi ale nakonec jsem se rozhodl že si pořídím jiné radio nejlépe s androidem. Pro jistotu jsem radio otestoval ještě ve Škoda Felicii 1.3 MPI a Renault Traffic 1.9 Dci. Vše fungovalo bez problémů. Rozhodl jsem se tedy radio prodat a hned v ten den jsem rádio prodal nějakému mladému klukovi (vzhledově mu mohlo být tak kolem 20 let). Radio si mladík vyzvedl osobně ale hned při příjezdu na určené místo za ním přijel někdo cizí a nadával mu co měl za problém tak jsem trochu nechápal a říkal si že jde asi o nějakého darebáka, když jsem se na něj tak díval. Poté co si to vyřídili jsem radio předal, ukázal jsem co vše balení obsahuje a vše bez problémů proběhlo. Pro ujasnění mladík přijel ve Škoda felicia 1.3 MPi a ihned po předání jsem viděl že radio znovu rozbaluje a kdo ví co s ním dělal. Dnes mi ale mladík začal psát že to radio co ode mně koupil mu nefunguje a že kabely má správně zapojené, tak jsem se ptal kam to zapojoval a co nefunguje. Mladík tvrdí že má WV Passat B5 a že ho celý rekonstruuje a že momentálně nemá nápravu. Má prý odborníkem zkontrolovanou kabeláž k radiu a tvrdí že radio je nefunkční, později dopsal že byl radio ještě u kamaráda vyzkoušet a nefunguje. Psal jsem mu tedy jestli by bylo možné osobně vidět tu kabeláž co má v autě a že si chci zkontrolovat celkový stav radia protože ho mohl neodborným zapojením spálit. Na to mi odpověděl "jak říkám Passat B5 se rekonstruuje takže není možné to vidět a spálených radii tu mám hodně a většinou smrdí elektrikou ale to vaše voní novotou" z toho úplně nevím co si vzít když si vzpomenu jaké divadlo při předání přede mnou předvedl když přijel a za ním dojel cizí řidič. Řekl jsem tedy že za neodbornou montáž zodpovědnost nenesu protože se mi trochu zdá že mladík to radio spálil a teď chce peníze zpět. Pak jsem se ještě zeptal kdy má čas a na to mi vlastně řekl že víkendy má plné tak že jen v týdnu což mi nemohu zase já. Zničeho nic mi začal psát proč se ptám, tak jsem řekl že se tedy chci podívat na stav radia a zjistit zda není spálené. V tu chvíli mi začal vymlouvat že radio je vlastně stále jako nové a spálené rozhodně není, že spalených radii má doma hodně a to by poznal. Tak jsem na tohle odepsal "Kdy se tedy můžeme sejít?" ale po téhle větě je ticho. Přestal se mnou komunikovat. Dalo by se říct že vždy když jsem řekl že se tedy přijedu podívat na radio tak minimálně hodinu přestal komunikovat akorát teď už nepíše půl dne. Jak by jste takovou situaci řešili? Začínám z toho být už trochu zoufalý a nevím jak dál jednat. Přece jen nechci aby ze mě někdo dělal blbc* :sorry: .

Jirkash
Řidič
Řidič
Příspěvky: 120
Registrován: 03.03.2015 20:17

Re: 2DIN Autoradio, majitel si stěžuje

Příspěvek od Jirkash »

Evidentne nejakej matlal, podvodnik, ktery odpalil radio a ted se chce na tobe zahojit nebo hraje jinou boudu, kasli na to, respektive na nej.
Passat B5 Variant 1.9, 85kw, ATJ

Uživatelský avatar
majrek001
VWmaniak
VWmaniak
Příspěvky: 9298
Registrován: 08.10.2008 11:24
Bydliště: Svitavsko

Re: 2DIN Autoradio, majitel si stěžuje

Příspěvek od majrek001 »

taky bych to neřešil - určitě si mohl radio zkusit hned na místě a ručit za to jak to zapojil - každá čína není blbuvzdorná.. ono ho možná ani nespálil jen je blbě zapojené a nebo ho poprvé po připojení nezapnul, ale už jsem taky viděl pár odborníku co jsem jim dělal kabeláž na neorigo radio a oni na ní vyzkoušeli jiné neorigo radio se stejném uni konektorem a zahulilo se z něj :)
paštika B6 variant TFSI & paštika B5.5 variant AVF
:arrow:
kódování a diagnostika vw koncernu

Odpovědět

Zpět na „Passat B5 / B5.5“