Jak odstranit uživatelské profily

Interiér, palubky, výbava, sedačky, R packet, elektrika, vybavení

Moderátoři: ejne, pásovec

Odpovědět
Uživatelský avatar
Endy
Řidič
Řidič
Příspěvky: 87
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha západ

Jak odstranit uživatelské profily

Příspěvek od Endy »

Ahoj,

nedávno jsem koupil Passat 2020. Může mi kterýkoli člen fóra poradit, jak odstranit profily předchozího vlastníka (dva, včetně jeho manželky) a zadat mé vlastní preference? Zkoušel jsou postup s 2x klíč v autě, vždy mi to napíše že hlavního uživatele nelze odstranit. Zkoušel jsem tedy přidat nový profil, to také nejde, vždy mi při registraci vyskočí hláška akci nelze provést.

díky za pomoc

TommyVa
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 08.02.2022 21:30

Re: Jak odstranit uživatelské profily

Příspěvek od TommyVa »

Zdravím Endy, rád bych se zeptal, zda jsi na tento problém přišel, neboť mám úplně stejný problém :/. Díky za případné informace.

Panchy
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 17.11.2021 12:33

Re: Jak odstranit uživatelské profily

Příspěvek od Panchy »

dělal jsem to před pár měsíci v autě, kde byl hlavní uživatel vytvořen dealerem (měl jsem nějakou dobu to auto půjčený, tak mě mohli trochu stalkovat...) - nejdřív jsem si založil profil na www.connect.volkswagen-we.com a přihlásil se pod tím samým profilem v autě (myslím, že to nešlo hned ale možná za 24h nebo něco takového), jakmile jsem měl po plném zaplacení auta k dispozici oba klíčky, tak jsem šel do menu a přes položku Stát se hlavním uživatelem jsem převzal vlastnictví a následně vymazal zbylé profily, vše naprosto bez problému

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“