Kodovanie novych RJ

Interiér, palubky, výbava, sedačky, R packet, elektrika, vybavení

Moderátoři: ejne, pásovec

jopoz
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 31
Registrován: 04.03.2010 12:35

Kodovanie novych RJ

Příspěvek od jopoz »

Caute
Mal by som prosbu na zdatnych, co sa tyka diagnostiky. Dorabam si do auta par vybav, no pouzivam nove RJ este nenakodovane. Problem by nebol v kodovani ale v tom, ze mi diagnostika nechce zobrat udaje Importera, dielne a zariadenia. Diagnostika cez VCDS. Ak by mi vedel niekto helfnut s tymto, kludne napiste aj cez SZ. Jedna sa o kanaly 3C side assist, A5 Lane assist a 10 Park assist. Za pomoc budem vdacny

Uživatelský avatar
motorpower
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 3321
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od motorpower »

Začal bych koupí orig diagnostiky.. :D
Měření výkonu na válcové zkušebně MAHA LPS 3000 4x4

Úprava výkonu vašeho vozu. Zlepšení emisních limitů.


Obrázek

Motorpower - Chiptuning

jopoz
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 31
Registrován: 04.03.2010 12:35

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od jopoz »

Ja mam original diagnostiku

Uživatelský avatar
swenak
Člen klubu
Příspěvky: 3791
Registrován: 20.07.2009 16:42

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od swenak »

Pak jde doporučit využívat i přîmo Ross-Tech fórum, po registraci kabelu jde využívat i podporu. Sice pro tento případ to asi není potřeba, podpora tam funguje dobře.
Golf 6 GTI Edition 35, DSG

Uživatelský avatar
motorpower
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 3321
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od motorpower »

Ikona VCDS ___prava myš na umístění souboru__ cnf soubor přetahni zatím třeba na plochu, pro jistotu___ spustit prog___ nastavení___ a zadáš co potřebuješ
Divím se , že to nejde rovnou. O jakou novou jednotku se jedná?
Měření výkonu na válcové zkušebně MAHA LPS 3000 4x4

Úprava výkonu vašeho vozu. Zlepšení emisních limitů.


Obrázek

Motorpower - Chiptuning

jopoz
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 31
Registrován: 04.03.2010 12:35

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od jopoz »

Ide o to,ze VCDS automaticky zadava tieto kody 12345 123 12345 ak nieje udane. No zial nove jednotky to neakceptuju. Riesil som to priamo s panom Svobodom no zatial bez odozvy. Jedna sa o jednotku prednej kamery na celnom skle a jednotky radarov na mrtvy uhol. Kanal A5 3Q0 980 654 P a kanal 3C 2Q0 907 686 B

jopoz
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 31
Registrován: 04.03.2010 12:35

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od jopoz »

motorpower píše:
22.06.2022 08:58
Ikona VCDS ___prava myš na umístění souboru__ cnf soubor přetahni zatím třeba na plochu, pro jistotu___ spustit prog___ nastavení___ a zadáš co potřebuješ
Divím se , že to nejde rovnou. O jakou novou jednotku se jedná?
Myslis VCDS.cfg subor ano

Uživatelský avatar
motorpower
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 3321
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od motorpower »

Pardon ano.
Měření výkonu na válcové zkušebně MAHA LPS 3000 4x4

Úprava výkonu vašeho vozu. Zlepšení emisních limitů.


Obrázek

Motorpower - Chiptuning

Uživatelský avatar
motorpower
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 3321
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od motorpower »

A nyní koukám, že se jedná o Audi , nelze.... to je specialita. Online Audi.
Měření výkonu na válcové zkušebně MAHA LPS 3000 4x4

Úprava výkonu vašeho vozu. Zlepšení emisních limitů.


Obrázek

Motorpower - Chiptuning

ferda25
Závodník
Závodník
Příspěvky: 642
Registrován: 25.12.2011 09:36

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od ferda25 »

Sice nevidím žádný log, ale jestli jsou jednotky o kterých zde píšete nové, musí se před prvním kódováním nastavit datovou sadou. To je problém, proč nejde kódovat. VCDS pro zapsání datové sady je nepoužitelné.

+ doporučuji používat VCDS v originále, ušetří to hodně problémů a času.

jopoz
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 31
Registrován: 04.03.2010 12:35

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od jopoz »

motorpower píše:
22.06.2022 21:57
A nyní koukám, že se jedná o Audi , nelze.... to je specialita. Online Audi.
Nejedna da o Audi, su to jednotky na Passat B8 a B8.5

jopoz
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 31
Registrován: 04.03.2010 12:35

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od jopoz »

ferda25 píše:
22.06.2022 22:45
Sice nevidím žádný log, ale jestli jsou jednotky o kterých zde píšete nové, musí se před prvním kódováním nastavit datovou sadou. To je problém, proč nejde kódovat. VCDS pro zapsání datové sady je nepoužitelné.

+ doporučuji používat VCDS v originále, ušetří to hodně problémů a času.
Pouzivam original a nejde to jednoducho

Uživatelský avatar
motorpower
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 3321
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od motorpower »

Ferda, správně zřejmě do ní ani nenalil sw..
Měření výkonu na válcové zkušebně MAHA LPS 3000 4x4

Úprava výkonu vašeho vozu. Zlepšení emisních limitů.


Obrázek

Motorpower - Chiptuning

Uživatelský avatar
swenak
Člen klubu
Příspěvky: 3791
Registrován: 20.07.2009 16:42

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od swenak »

Hlavně stačí jedno téma...


VCDS a ziskanie kod Importera atd...
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic? ... source=app
Golf 6 GTI Edition 35, DSG

Uživatelský avatar
motorpower
VWexpert
VWexpert
Příspěvky: 3321
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: Praha

Re: Kodovanie novych RJ

Příspěvek od motorpower »

jopoz..četl jsem A5... nemám čas pročítat.. pardon :D :D
Měření výkonu na válcové zkušebně MAHA LPS 3000 4x4

Úprava výkonu vašeho vozu. Zlepšení emisních limitů.


Obrázek

Motorpower - Chiptuning

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“