Nefunkční rychlé vytažení okna u řidiče na B7
-
- Řidič
Nefunkční rychlé vytažení okna u řidiče na B7
Zdravím všechny.
Prosím o radu, jak vyřešit závadu v rychlém vytažení okna nahoru u řidiče. Funguje mi jen vytažení podržením tlačítka. Dolů funguje jak rychlé stažení delším stiskem tlačítka dolů i stažení jen kousek krátkým stiskem dolů. Neví někdo co s tím. Najednou to přestalo fungovat. Neměnil jsem baterii ani ji neodpojoval. Prostě z ničeho nic to funguje takhle blbě. Jde o B7 Combi, r.v. 2014.
Díky za každou radu. Zkoušel jsem podržení tlačítka během vytahování nahoru a je to pořád stejné. Ostatní okna jdou v pohodě jak mají.
Prosím o radu, jak vyřešit závadu v rychlém vytažení okna nahoru u řidiče. Funguje mi jen vytažení podržením tlačítka. Dolů funguje jak rychlé stažení delším stiskem tlačítka dolů i stažení jen kousek krátkým stiskem dolů. Neví někdo co s tím. Najednou to přestalo fungovat. Neměnil jsem baterii ani ji neodpojoval. Prostě z ničeho nic to funguje takhle blbě. Jde o B7 Combi, r.v. 2014.
Díky za každou radu. Zkoušel jsem podržení tlačítka během vytahování nahoru a je to pořád stejné. Ostatní okna jdou v pohodě jak mají.
-
- Nový člen
Re: Nefunkční rychlé vytažení okna u řidiče na B7
B8 2020 přestalo mi to 2 dny zpět fungovat obráceně. Dolů pouze podržením, nahoru samo. Zkusil jsem v krajních polohách podržet tlačítko, ale nic. Stalo se to jen u řidiče, ostatní okna bez problému
.
Pokud nikdo neporadí, zeptám se v servis až tam pojedu na olej

Pokud nikdo neporadí, zeptám se v servis až tam pojedu na olej

-
- Řidič
- Jirka.
- VWmaniak
tohle většinou dělá vadné tlačítko, prostě se v něm ta druhá poloha nedocvakne. Může tam být bordel, nebo tam napršelo a vyhnilo to. Někdy jsem viděl i vylomený to tlačítko a jak bylo přizvedlý tak to taky dělalo tohle
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
Pásovec 3C 2.0TDI BKP Highline DSG
ŠKODA Octavia RS CEGA
ŠKODA 136GL Tuzex
ŠKODA Octavia RS CEGA
-
- Řidič
Tak jsem dnes vyndal spínač ven a na ovladači okna u řidiče je ulomen kousek plastu u kolébky z venkovní strany. Již jsem objednal nový kus.
- Jirka.
- VWmaniak
jo přesně to jsem myslel, u toho plastového trnu se vyloupne kousek kolébky a ona pak není jakoby docvaklá a nebere tu druhou polohu. Ty kolíbky jsou stejný, tak já takhle ze 4 nefunkčních postavím 3 dobrý ovládání. Případně pokud tě to nebude štvát tak jde vzít ze zadního okna.
ŠKODA 1000MB DE LUXE
ŠKODA 136GL Tuzex
ŠKODA Octavia RS CEGA
ŠKODA 136GL Tuzex
ŠKODA Octavia RS CEGA
-
- Řidič
Vzal jsem ze zadního a teď zase nahoru funguje automatika a dolů zase jen podržením tlačítka. V pondělí dojde nové, tak snad to bude v pořádku.
-
- Nový člen
To jde vyndat jen vycvaknutim nahoru? Nebo musím rozebrat dveře?
-
- Řidič
Vycvaknutím nahoru ze strany jak je madlo a pak jsou na delších stranách jen výstupky na ovladačích a je to venku. Neboj se trochu více zabrat.
-
- Nový člen
Hmm b8.5 to ma vic integrované, obávám se, že se musí rozebrat dveře.