Nejzákladnější jednotka radia 819C co za ní?

Interiér, palubky, výbava, sedačky, R packet, elektrika, vybavení

Moderátoři: ejne, pásovec

Odpovědět
holecekjiri34
Nový člen
Nový člen

Nejzákladnější jednotka radia 819C co za ní?

Příspěvek od holecekjiri34 »

Zdravím

Pořídil jsem Passata B8 alltrack rok 2017. Je v něm Discovery media 8 ale se základní jednotkou 3Q0035819C. Ta v podstatě neumí nic. Jelikož tahám loď a karavan, potřeboval bych couvací kameru. Takže potřebuji zprovoznit kameru + navigace by se taky asi hodila. Čtu tady tři dny různé vlákna ale nějak jsem se řešení nedobral. Výměnit jednotku jsem pochopil, ale dát 25 000 je dle mě trochu mimo oproti tomu co dostanu, není to pro mě za tuto cenu přijatelný.

Snažil jsem se na gůglu někde najít alespoň seznam řídících jednotek vs co podporují nebo co se v nich dá aktivovat ale nic jsem nenašel.

Proto mě ještě napadlo vyměnit originální diplay rádia za android. Zde ale nevím, jestli mi nadále bude zobrazovat jízdní data a umožňovat volby jízdních režimů, ovládání klimy, reset tlaku v pneu atd. Myslím tím to co mi ukazuje dneska.

Jako jestli není jiná možnost než koupit použitou jednotku za 18000 tak se spokojím navigací v tlf a koupím čínskou couvací kameru s wifi.

Nebo je tu někdo kdo měl podobný problém a vyřešil ho levnější metodou než novou jednotkou? Nebo alespoň za jednotku, které se nerovná průměrné mzdě?

Díky
Přílohy
20241119_065847.jpg

Odpovědět

Zpět na „Interiér + Elektro“