Ahoj, mám možná takový hloupý dotaz.
Když auto nemá kliky, jenž mají v sobě ty tlakové senzory na bezklíčové odemykání a zamykání, tak by se mělo jednat o auto, které nemá KESSY neboli KEYLESS. Je to tak?
Proč teda na druhých klíčích mám něco jako plastovou vysačku , kde je napsáno KESSY a nějaké 3G0.800....atd
jsem z toho jelen.
Díky moc za vysvětlení
KESSY - dotaz
- mirda01
- Řidič

KESSY - dotaz
VW Passat Variant 2.0 BI-TDI 4motion 176 kW R-Line full - aktuální
VW Passat Variant 3BG 1.9 TDI PD Highline 6-ti kvalt 4hrab - bejvávalo
- tornado1
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: KESSY - dotaz
nic v tom nehledej
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941
- mirda01
- Řidič

Takže Kessy nemám a stejně to dávají na klíček a ještě s nějakým číslem.. Dobře němečtí soudruzi!!
Každopádně díky..
Každopádně díky..
VW Passat Variant 2.0 BI-TDI 4motion 176 kW R-Line full - aktuální
-
Brtak
- Nový člen

Ahoj, mam alltracka po faceliftu a jsem zmatený z výbavy. S klickem v kapse normalne nastartuju, mam i KESSY kliky ale v seznamu vybavy je jem moznost otevirani kartou v mobilu. Da se nějak dokódovat spuštění odemykaní bez klíčů, když mám ty kliky?
Dík
Dík
-
camcadada
- Nový člen

ahoj, mam ten samy dotaz, lze nejak aktivovat, nebo doladit kessy? Nevim jak to je, mam Passat GTE rv 2022 a na jedne klice (ridicove) je takovy ten zlabek, jako, ze tam to kessy je, ale evidentne neni. Je mozne do auta jej nejak dostat, dodat anteny, nebo neco? Co by to stalo? Dekuji za info David
- tornado1
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Ano lze dodělat, nejlépe vin
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941
-
KovarikL
- Nový člen

Ahoj, rád bych oživil toto téma - dovezl jsem si pašíka z DE, a k zděšení jsem zjistil až u nás, že strkám ruku do kliky a nic. Nějak jsem podvědomě počítal, že bezklíčové startování=bezklíčový vstup. Asi ne.
Otázka je - dá se KESSY entry dodělat a za kolik? PR kód jednotky je 4I7 - bude se muset jednotka měnit celá? Nebo je na to připravená?
Díky!
Otázka je - dá se KESSY entry dodělat a za kolik? PR kód jednotky je 4I7 - bude se muset jednotka měnit celá? Nebo je na to připravená?
Díky!
- Petr Pasik
- Jezdec

- Kontaktovat uživatele:
tak ono to asi bude stejné jako vozy z příspěvků výše.Dodělat se dá,otázka zda to budeš chtít sponzorovat.Pochybuji,že se do 20tis vejdeš.třeba tady pěkná sada
https://www.automultimedia.cz/cz/shop/p ... sy-pro-vw/
Já mám Passata taky tak chuďoučkého jako ty,a zas takovej problém to pro mě není
Já mám Passata taky tak chuďoučkého jako ty,a zas takovej problém to pro mě není
VW Passat B8 2.0TDI CRLB CHIP 137kW DSG6 remap
VW Golf MK IV 1.6 16V AZD man5
VW Golf MK IV 1.6 16V AZD man5