Zdravím Vás, mám VW Passat B7, 2014. Koupil jsem a jako bonus byla v navigaci SD karta: SDCH Class 10, X-series, maxell, 32GB, Ultra high-speed, na které byla nějaká hudba.
Chtěl jsem aktualizovat mapy, tak jsem ofiko stáhnul mapy z VW www, kde jsem teda dal normální navigaci... nevím, zda mám PRO a jak to poznám?
SD kartu jsem vyndal, formátoval do FAT32, dal zpátky, chyba SD karty. Přečetl jsem pár mouder, kde jedno z nich bylo, formátujte v NTFS, což jsem udělal, znova tam nahrál mapy a opět "chyba SD karty".
Před tím karta fungovala v pohodě. Možná jsem jí formátoval neměl, ale už se stalo... Napadá prosím někoho něco?
Jo, dodatek - před formátováním mi přišlo, že karta je přímo z foťáku, byly tam adresáře jako na fotky, což jsem asi zrušil formátem v kompu.
Chyba SD karty
-
- Řidič
Re: Chyba SD karty
Jestli máš ještě Passat B7 tak máš úplně jinou navigaci (RNS310 nebo RNS510) a mapy se určitě nestahují z ofiko VW stránek a update přes SD kartu je krapet složitější... Pokud máš Passat B8 (cca od září 2014) tak tam už to jde přes SD kartu běžně.
-
- Nový člen
Zásadní problém je teď, že před tím to vzalo kartu v pohodě a teď ne. Nevím proč a nevím co s tím.... teprve pak můžu pořešit mapy. 
Rád bych tam třeba měl muziku...
a navigace mi přímo nabízí aktualizaci z SD karty..

Rád bych tam třeba měl muziku...
a navigace mi přímo nabízí aktualizaci z SD karty..

-
- Nový člen
pomůže mi tu někdo, prosím?
napadá někoho, co s tou kartou, aby fungovala?

- Peťas
- VWexpert
Zkusit nejdřív jinou, aby bylo jasné, že není chyba přímo v ní?
-
- Nový člen
Ta karta fungovala než jsem jí vyndal a naformátoval... normálně hned naběhla a šlo z ní přehrát hudbu 
v kompu normálně jede, teď jsem zkusil formát i ve starým foťáku, co mám, tak tohle ještě zkusím, už tam kopíruju mapy z VW stránek.... pak bych si tam chtěl právě nahodit hudbu.
Ano, jedu muziku z mobu přes BTH a taky Gůgl maps, ale chtěl bych prostě, aŤ to normálně funguje

v kompu normálně jede, teď jsem zkusil formát i ve starým foťáku, co mám, tak tohle ještě zkusím, už tam kopíruju mapy z VW stránek.... pak bych si tam chtěl právě nahodit hudbu.
Ano, jedu muziku z mobu přes BTH a taky Gůgl maps, ale chtěl bych prostě, aŤ to normálně funguje

-
- Řidič
Musíš mít podle mě orig. SD kartu s logem VW. Ta co máš bude fungovat zase jen pro hudbu. Já měl na B7 navigaci, kde se mapy ukládaly z karty nebo CD na pevný disk v autě, a z něho se i spouštěla NAVI. Teď v B8 mám dva sloty na SD, jeden čte orig. VW SD s mapovými podklady a druhý používám pro hudbu a tam lze strčit jakoukoliv SD kartu s mp3..