Panorama
- hrbeklibor
- Jezdec
- Kontaktovat uživatele:
Panorama
Zdravim, příští rok bych chtěl objednávat Passat B9 a přemýšlím o panoramatickým střešním okně. Jaký s tím máte zkušenosti? Pořídili byste si ho znovu? Plusy/mínusy?
VW Passat B8 FL Limo Elegance 2.0 TDI EVO 7DSG, kód v konfigurátoru: PSWRQX
------------------------------------------------------------
VW Passat 3C 2.0 TDi Sportline
------------------------------------------------------------
VW Passat 3C 2.0 TDi Sportline
-
- Nový člen
Re: Panorama
Já ji tedy nemám, ale dle mého názoru jestli se ti líbí, máš na to, jezdíš převážně státovky a kupuješ auto na dobu záruky tak do ni jdi. Jestli si kupuješ auto na opravdu dlooouhou dobu tak ruce pryč. Po čase se mohou ucpat hadicky, přestat těsnit spoje kazety. Vše toto ústí v zatékání do interiéru, nutnost rozebrání stropnice, popř. výměny kazety a to bych tedy já u svého auta opravdu nechtěl. A pokud jezdíš hlavně dálnice jako já, tak tam střešní okno stejně nikdy nevyužiješ.
Passat B8 Variant 2.0 TDI 110KW
- tomxass
- Závodník
Bezproblémové ak kupuješ nové auto.
Raz za rok vyčistiť.
Tečie to na vrakoch s 250 000km, ktoré sú stočene a nikto to nečistil.
Raz za rok vyčistiť.
Tečie to na vrakoch s 250 000km, ktoré sú stočene a nikto to nečistil.
Passat B8 2.0 TDI DFGA 2018 7°DSG Highline
- Peťas
- VWexpert
Všeobecně je panorama zdroj problémů. Celkem velké riziko, že se časem něco pokazí, často kolem něco vrže, snižená tuhost karoserie + to co tu již bylo zmíněno.
Za mě je to jedna z absolutně zbytečných a problémy přinášejících věcí, co se dnes kolikrát už autaomaticky dává do vyšších výbav aut a nedokážeš se jí "zbavit". Nevidím žádný význám této věci, když dnes již mají auta klimu vlastně standardně.
Pokud chci mít oblohu nad hlavou, pořídím si na to Cabrio.
Za mě je to jedna z absolutně zbytečných a problémy přinášejících věcí, co se dnes kolikrát už autaomaticky dává do vyšších výbav aut a nedokážeš se jí "zbavit". Nevidím žádný význám této věci, když dnes již mají auta klimu vlastně standardně.
Pokud chci mít oblohu nad hlavou, pořídím si na to Cabrio.