Rádio (display, obrazovka)

2002 - 2016

Moderátor: Olaf87

Waldini
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 03.02.2014 19:09

Rádio (display, obrazovka)

Příspěvek od Waldini »

Zdravím
Neví někdo? Z ničeho nic mi zhasla obrazovka jinak vše funguje.
Stalo se mi to už dvakrát, 1 při jízdě najednou tma a 1 při odemčení, už se nerozsvítila.
Nevíte? Špatnej kontakt?
Díky za radu.

campagnolo
Jezdec
Jezdec
Příspěvky: 322
Registrován: 01.10.2007 08:55
Bydliště: Prague

Re: zhasnutí obrazovky

Příspěvek od campagnolo »

Zkus v prve rade nabit a zkontrolovat baterku, pripadne i druhou.

Waldini
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 03.02.2014 19:09

Re: zhasnutí obrazovky

Příspěvek od Waldini »

Baterka nová, stalo se mi to znovu a zase při jízdě (a nechtělo to reagovat na přepínání a na maxidotu zmizely info) a to už by mělo jet přes altík.Cca po 5 min se to restartlo a naběhlo. :( Nějaká jednotka, software?

Waldini
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: 03.02.2014 19:09

Re: zhasnutí obrazovky

Příspěvek od Waldini »

Tak dneska se objevilo toto:
Přílohy
1393933901763.jpg

aurus
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: 20.04.2016 12:03

Re: zhasnutí obrazovky

Příspěvek od aurus »

Dobrý den, mám něco podobného, displej zhasíná, rádio se vypíná, objevují se pruhy a poté se vše restartuje do původního nastavení. Jak se Vám to podařilo vyřešit? Díky Richard

Myšáks.r.o
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: 28.05.2016 21:23

Rádio

Příspěvek od Myšáks.r.o »

Zdravím přátele VW, Mám na vás dotaz ohledně radia. Začalo to tím že mi zhasla obrazovka, tak jsem pořídil už druhe radio do mého phaetonu a ted jsem na bodě že do radia nastrkam všechny konektory a na 100%funguje. Ale jen chcipnu, zamknu a chci znovu jet tak mi nejde zvuk jen to pise digitalni zvuk neni k dispozici. Umite mi prosimd nekdo poradit ? ? Nebo opravit? ? Díky moc

Hennessy
Nový člen
Nový člen
Příspěvky: 3
Registrován: 01.06.2017 20:34

Re: Rádio

Příspěvek od Hennessy »

Zdravím, mám podobný problém ohľadne zvuku ako sa Vám to podarilo prosím vyriešiť pripadne poradil vám niekto čím by to mohlo byť? Ja mám podozrenie na zosilovač DSP, ktorý sa nachádza v kufri ale je to len moja domnienka. Resp nepredpokladám, že by odišlo toľko reproduktorov naraz, káble nepoviem keby nehral určitý reproduktor pripadne chrapčal. Ďalej pri tlačítku DSP vid môj príspevok...

Pridávam link

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=214&t=326357

Uživatelský avatar
NOTA
Řidič
Řidič
Příspěvky: 156
Registrován: 29.09.2017 09:47
Bydliště: České Budějovice

Re: Rádio (display, obrazovka)

Příspěvek od NOTA »

Čaute, mám ten samej problém pruhy přes celou obrazovku. Vše funguje. Nikde jsem nenašel řešení proč to tak je. Jediná zvláštnost je že se radio někdy nedá vypnout a nebo se samo od sebe zapne. Jediné co jsem vytáhl za chyby : 00384, 00459, 00864. Ale myslím že to s tím nesouvisí :roll:
V4 - V-max, W8 - Passat

Uživatelský avatar
BazyG
Řidič
Řidič
Příspěvky: 52
Registrován: 26.04.2018 01:48
Bydliště: Střední Čechy

Re: Rádio (display, obrazovka)

Příspěvek od BazyG »

Zdravím , to je rádio na odchodu do věčných lovišt , bude fungovat dál ale časteji zmrzne, vypne se nebo se bude dokola restartovat, mě to taky psalo 00384 což je opticka datovaá sběrnice - přerušení , kabel se měnil a zjistilo se že kabel je oka a nefunguje rádio.
Haf

Výměna ventilátoru topení Phaeton

Jak mi to žere

Star Citizen referral code , get 5000aUEC free https://robertsspaceindustries.com/enli ... -V9XR-LJ3F" onclick="window.open(this.href);return false; ..tak trochu jiný vesmír.

Uživatelský avatar
NOTA
Řidič
Řidič
Příspěvky: 156
Registrován: 29.09.2017 09:47
Bydliště: České Budějovice

Re: Rádio (display, obrazovka)

Příspěvek od NOTA »

Takže že se i samo zapne a pak nejde vypnout, nebo že se zapne větrák s tím tedy souvisí?
V4 - V-max, W8 - Passat

Uživatelský avatar
BazyG
Řidič
Řidič
Příspěvky: 52
Registrován: 26.04.2018 01:48
Bydliště: Střední Čechy

Re: Rádio (display, obrazovka)

Příspěvek od BazyG »

NOTA píše:Takže že se i samo zapne a pak nejde vypnout, nebo že se zapne větrák s tím tedy souvisí?

Jo , ten samej problém , v tom rádiu se něco usmaží a pak to takto blbne. I větrák s tím souvisí,
Haf

Výměna ventilátoru topení Phaeton

Jak mi to žere

Star Citizen referral code , get 5000aUEC free https://robertsspaceindustries.com/enli ... -V9XR-LJ3F" onclick="window.open(this.href);return false; ..tak trochu jiný vesmír.

Uživatelský avatar
NOTA
Řidič
Řidič
Příspěvky: 156
Registrován: 29.09.2017 09:47
Bydliště: České Budějovice

Re: Rádio (display, obrazovka)

Příspěvek od NOTA »

Ok, dík za info… pomalu se to celé ser*:(
V4 - V-max, W8 - Passat

Uživatelský avatar
BazyG
Řidič
Řidič
Příspěvky: 52
Registrován: 26.04.2018 01:48
Bydliště: Střední Čechy

Re: Rádio (display, obrazovka)

Příspěvek od BazyG »

NOTA píše:Ok, dík za info… pomalu se to celé ser*:(

V Německu to umí opravit , stačí to tam poslat , https://www.ebay.com/itm/Reparatur-VW-P ... 3710470903" onclick="window.open(this.href);return false;

Nový originál stojí 105tis , repas půlku a tady v PHA mám firmu co mi říkaly že do 20tis by to měli dát dohromady.
Haf

Výměna ventilátoru topení Phaeton

Jak mi to žere

Star Citizen referral code , get 5000aUEC free https://robertsspaceindustries.com/enli ... -V9XR-LJ3F" onclick="window.open(this.href);return false; ..tak trochu jiný vesmír.

Uživatelský avatar
NOTA
Řidič
Řidič
Příspěvky: 156
Registrován: 29.09.2017 09:47
Bydliště: České Budějovice

Re: Rádio (display, obrazovka)

Příspěvek od NOTA »

Jo koukal jsem... cena repasu jak za jetý...
V4 - V-max, W8 - Passat

Uživatelský avatar
SupermanXXX
Profík
Profík
Příspěvky: 1131
Registrován: 24.02.2006 21:02
Bydliště: střední čechy

Re: Rádio (display, obrazovka)

Příspěvek od SupermanXXX »

Opravuju to za 7tisic, nektery verze uz se jety ani nedaj sehnat. Dnes oprava verze BE ktera je k nesehnani.
Přílohy
20200404_135030.jpg
20200404_132357.jpg
Naposledy upravil(a) SupermanXXX dne 21.08.2020 15:08, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Phaeton“